Illumina (EKSKLUSIV!) – STÆRK KRYSTALENERGI! Ny LivsVision, spirituel opvågning, oplysning, indsigt, frigørelse og EnergiSkift!

DKK 249,00
Er du klar til en helt utrolig KrystalEnergi, der virkelig giver din spiritualitet et kæmpe BOOST?
GRATIS fragt!

Så!

Nu er det igen blevet tid til en af de helt specielle, vilde og unikke KrystalEnergier! Og WAUW, hvor jeg dog stolt af at vise dig hende her, den KRAFTFULDE Illumina!

Lad mig først lige starte med at beskrive denne unikke krystal, for hun er virkelig noget helt særligt.

Lige som med Love&Light-Energiarmbåndet så får du her en KrystalEnergi med flere egenskaber og kvaliteter. Illumnia tilhører dit tredje øje, men rummer med sin indigo- blå/lilla- og klare farve både Energi for hals-, tredje øje og KroneChakraet. Faktisk vil du opleve at hun nogle gange fremstår mere lilla end blå, eller mere grå end klar. Min Mester kalder hende ofte for den spirituelle humør-krystal, der alt efter hendes farve, viser dig hvilken Energi hun udsender.

FANTASTISK!

Derudover er der også nogle ret interessante inklusioner i hende, men lad mig hellere beskrive hendes primære Energi og hvorfor hund er SÅ vandvittig vigtig lige nu.

Illuminas stærke KrystalEnergi er nemlig som skabt til dig, der er ved at vække, lukke op og udforske din spiritualitet. Hun handler om oplysning, at se igennem illusionerne om hvem du er, hvad du er og hvorfor du er, som du nu er. Med hende brydes blokeringerne, så du kan slippe fortidens smerter, andres bedømmelser og de hæmmende overbevisninger, der holder dig fast.

Du bliver fri til at se det virkelige, det ægte og sande. Her skaber du en ny start, hvor du mærker hvordan du er en del af noget meget større og spiller en vigtig rolle i den Nye Tid – med værdighed og ægte forbindelse til dit højere selv. Du opleve hvordan Illumina er din guide, en mentor, der åbner op for de vigtige indsigter og den visdom, der venter på dig. Ikke mere bullshit, falskhed eller overflade-pænhed – nu er tiden kommet til at forbinde dig med din sande LivsVision og alt den Kraft, der retmæssigt altid har tilhørt dig.

Illumina er derfor også GENIAL til drømmearbejde, hvor hun viser dig dit Sjælskald, nye veje og muligheder. Tag ikke fejl, hun vil udfordre dig, for når du først virkelig har forbundet dig til hendes Energi, er der kun en vej – FREMAD! Modsat mange andre KrystalEnergier, så arbejder hun ikke for dig, men med dig. Din aktive og åbne deltagelse i jeres Energiarbejde er så vigtig for de resultater, som hun støtter og giver styrke. Det er nu, og du er klar til NEXT LEVEL!

Illumina er dybt forbundet til din intuition og din evne til at manifestere den virkelighed, du oplever – derfor er hun naturligvis også oplagt at bruge til at tiltrække og manifestere et nyt og STORT Energi- og virkelighedsSkift!

Tip: Lyder det som lidt for meget, så start med kun at sove med hende på. Tro mig, om noget tid vil det give SÅ meget mening!

Chakra: 3. øje, Hals- og KroneChakra – og opefter!

Så er du klar til at transformere, frigøre og skabe store Energiskift?

Ja, så bliver den specielle og interessante Illumina din lige her!

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 4 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning