Den Lille In Essence – Kraftfuld forbindelse til din sande essens visdom, accept, integration og tillid til din proces

DKK 199,00
Mærk din forbindelse til Jorden, din essens og din magiske proces!
GRATIS fragt!

Nu er det endelig blevet tid til et af de mest grundlæggende, klassiske og ’Old School’- Energiarmbånd der findes! Og lige nu er det helt oplagt til at dyrke den FANTASTISKE og nærende ÆdelstensEnergi, som har så eventyrligt meget at tilbyde dig. Hun er virkelig en KrystalHealer-klassiker, da hun simpelthen er gaven, der bliver ved med at give - uanset hvor du er i din proces eller hvad du ønsker, at hun skal hjælpe dig med. Ja, det er derfor du ofte kan se Guruer, spirituelle lærer og, ja, gamle hippier bære netop denne ÆdelstensEnergi – for hun er fyldt med så uendelig meget positiv Energi, harmoni og rent nærvær.

Ja, her får du virkelig en skøn og stærk forbindelse til Jordens krafter, Energi og healing, som føles så utrolig befriende, let og fredfyldt. Det er nemlig tid til at være, skabe helhed og sammenhæng i overensstemmelse med din sande essens. Aldrig har det været vigtigere at mærke hvad der virkelig føles ægte, naturligt og sandt i din sjæl – for det er nu du skal sætte dig selv fri, komme hjem og tage alt din Energi og POWER tilbage. Ja, det handler om ren integration af de Energier, der løfter og tjener dit allerbedste. ALTID! Og med Den Lille In Essence skaber du et ’safespace’, en forbindelse, så du er i balance og harmoni, og endelig kan slippe kampen og modstanden. Det er hende her, der hvisker ’Bare rolig, jeg ved hvem du virkelig er’, hvis du har glemt dét, dine krafter og styrker.

Den Lille In Essence er til dig, der ønsker et af de bedste (og smukkeste) ædelstens Energiarmbånd, som jeg næsten tør love, at du ALTID vil elske at bære. Ja, hun er et fortræffeligt all-around-Energiarmbånd, fordi hun har særdeles bredt Energispektrum – så der er altid aspekter og egenskaber, der støtter dig.

Den Lille In Essence er især til dig, der længes efter de rolige, fredlige og healende Energier, som spreder sig i og omkring dig, når du har mest brug for det. Og når du er fri og i balance igen, er det hende der giver dig styrke og selvtillid til at være i din sande essens, stå stærkt i din sandhed og i dit Lys, så du kan udleve det, på din særlige måde. Uanset, så har In Essence altid en fremragende evne til at heale og guide dig til alt dét, som er i alignment med din Essens.

Tip: Du kan sagtens bruge Den Lille In Essence alene eller sammen med andre Energiarmbånd. Har du flere Energiarmbånd med vidt forskellige Energier, kan du med fordel bruge Den Lille In Essence som en bindeleds-Energi mellem dem, og til at rodfæste og grounde dine Energiarmbånds forskellige egenskaber. Netop fordi hun har så bredt et Energispektrum, er der masser af muligheder for at kombinere hende med selv de mest kraftfulde Energiarmbånd. Holder du en pause med Den Lille In Essence, så er det så skønt beroligende, at lægge hende under din hovedpude, når du sover.

Chakra: alle chakras, hele dit Energisystem og dit Energifelt!

Så er du klar til at nyde den smukke Den Lille In Essences vidunderlige Energi med Jordens krafter og healede egenskaber?

Ja, så bliver hun din lige her!

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 3 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning