Light Blue Aura (EKSKLUSIV) – Aligenment, INTENS, utrolig STYRKENDE og KRAFTFULD POWER-Energi!!!

DKK 333,00
STÆRK turkis KrystalHealende Energi, som du vil elske at arbejde med!
ALTID gratis fragt!

WAUW! Jeg er sååå stolt og lykkelig for at kunne præsentere dig for den utrolige og kraftfulde Light Blue Aura! Du gode Gudinde, hvor er hun vild og insisterende. Ja, der er virkelig fuld STYRKE på POWER-Energierne her!

Light Blue Auras unikke Krafter er virkelig svære at beskrive, fordi de arbejder mellem og med to Energicentre (chakras) på samme tid – nemlig hals og hjerte. Den magiske forbindelse og Energiflowet mellem hals og hjerte er desværre utroligt undervurderet, og bliver ofte helt overset. Og det koster – følelsesmæssigt, på din healing og udvikling, din spirituelle Kraft, måden du forbinder dig med andre på, og ikke mindst din evne til at handle i overensstemmelse med dit hjerte og måden du ’shower up’ i din Energi. En ubalance her kan, for nogen, føles så ensomt og hårdt, fordi de hele tiden føler sig holdt tilbage - som om at de bare aldrig kan komme videre.

Men … ikke længere! For her får du virkelig en STÆRK og aktiverende Energi, der forstærker den vigtige healing og Energiflowet mellem de to Energicentre. Light Blue Aura er nemlig helt enestående og speciel, fordi hun nærmest er som et to-i-et-Energiarmbånd, der hele tiden arbejder, skaber sammenhæng, styrker og støtter dig.

Light Blue Aura er oplagt til dig, der elsker de mere specielle KrystalEnergier, og søger en meget insisterende Kraft til dit healende- og spirituelle Energiarbejde. Hun er utrolig ærlig, rå og autentisk i sin Energi, så hun giver dig et ordentlig skub, hvis du har gemt dig, din magi og dine sande følelser væk. Med hende skal du åbne op for din sandheder, udtrykke dem og give dem liv, i overensstemmelse med dét dit hjerte kalder på. Så får du en klump i halsen når du bliver konfronteret med hvem du virkelig er (eller har svært ved at mærke det), mærker stærke følelser eller skal udtrykke dit sande selv, ja, så er der hjælp og styrke at hente her. Hun er ren POWER-Energi til aligenment og Livsmissioner, hvor du har behov for at skabe ægte forbindelser og tiltrække de helt rigtige Energier ind i dit liv.

Light Blue Aura er også til dig, der vil have mere fokus, åbne op for spirituelle indsigter, forstærke din intuition og visualiseringer. Hun er til dig, der klar til at tage helt nye skridt, bringe orden tilbage mellem den du er, dine tanker og handlinger.

Tip: Light Blue Auras intense Energi arbejder indefra, opad og ud i dit Energifelt (Aura), hvilket kan opleves særdeles forløsende, åbent og frigørende – men det kan også være lidt overvældende i starten. Da der her er tale om en stærk ressonans- og aligenment-Energi, kan du have brug for at trække på Lys-Energi (evt. en Satin Spar Krystalstav, som vil virke for de fleste), for at lade Energien glide nemmere.

Jeg anbefaler IKKE at du sover med Light Blue Aura, hvis du er nybegynder i KrystalEnergi. Hun har det med at kommunikere og guide løs, som godt kan forstyrre, hvis du ikke vant til det. Er du derimod erfaren, så er der ingen grænser for hvor og hvad du kan bruge hende til. Lad hende endelig vise dig alt hvad hun kan, for der er så meget Kraft at trække på her.

Chakra: Hjertechakra, halschakra, 3. øje, Kronechakra og ud i hele din Aura.

Så er du klar til at synke ind i hendes lyse turkise, grønne og blålige KrystalEnergi med fine regnbuer, er den skønne Blue Light Aura bestemt til dig.

Og hun bliver din lige her!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm


Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.