AURORA (EKSKLUSIV) – Nyd den STÆRKE magiske Kraft, en utrolig Energi-livredder til fornyelse, transformation og LivsEnergi

DKK 369,00
JA! Her er hun i en ny størrelse – SÅ magisk, eventyrlig og kraftfuld!
GRATIS fragt!

Ihh, hvor har jeg glædet mig til at vise dig AURORA – storesøsteren til Lights of Aurora. Ja, det er i samme utrolige kvalitet (nok den bedste på hele markedet!), fra samme mine, men i en større krystalstørrelse – hvilket er FANTASTISK til dig, der virkelig vil dyrke og nyde ALT hendes MAGISKE Kraft!

Det er næsten umuligt at beskrive med ord, hvor fuldstændig magisk, fascinerende og mystisk AURORA er. Jeg mangler simpelthen ord for alle hendes aspekter og alt hun gør, for hun er så vidunderlig, stærk og vild på samme tid. En forklaring på dét er, at Krystallerne er i en helt utrolig udsøgt og sjælden god kvalitet. De er næsten gennemsigtige og fine som vandet i de nordiske fjelde, og samtidig er de fyldt med farver, Liv, Kraft, Lys og Energi.

Energiarmbåndet, AURORA, er virkelig POWERkrystal-Energi når det er allerbedst! Ja, hun er en rigtig Energi-livredder, som styrker og støtter dig indefra og ud. Hendes kraft føles fast, spirituel og sikker, uden at overvælde dig – men tro mig, hun arbejder og er i konstant bevægelse. Du må endelig ikke tage fejl af hendes ellers diskrete ydre, der er virkelig masser af KRAFT at hente her.

AURORA er oplagt til dig, der vil have mere kraftfuld Energi, fornyelse og et bredt Energispektrum at trække på. Hun er til dig, der trænger til mere styrke og tro på dig selv, din vej og dine Livsvalg. Ja, hun er nemlig til dig, som vil tage din power tilbage, stå stærkt og sikkert i dig selv, selv når livet føles tungt og udfordrende. AURORA er også til dig, som ønsker en go-to magisk kraft, der ALTID har mere at give dig, uanset hvad du ønsker at arbejde med. Med hendes spirituelle forbindelser, er der faktisk ingen grænser for alt dét du kan bruge hende til – manifestationer, healing, Energiarbejde og ren velvære.

Ja, AURORA skal mærkes og opleves helt ind i din kerne, i din sjæl.

Er du Energisensitiv og er i perioder ramt af de skiftende Energier, såsom retograder og månens faser, så er det også hende her du skal bruge!

Tip: Når du arbejder med AURORA, så hold godt øje med hendes farver. Hver farve kan nemlig være en super ledetråd til de særlige Energier, som hun påvirker. Lights of Aurora er også kusine til den kraftfulde MoonGoddess, så disse to er fuldstændig MAGISKE at bruge sammen. Især hvis du ønsker at booste begge af deres healende krafter. Ja, WAUW! Du kan faktisk bruge hende med de fleste Energiarmbånd, da hun er enormt fleksibel og dynamisk at arbejde med i dit Energiarbejde med krystaller.

Chakra: 3. øje, men er utrolig stimulerende og aktiverende for hele dit Energisystem og dit Energifelt.

Ja, jeg ved godt, at jeg kun har beskrevet en brøkdel af alt dét AURORA i virkeligheden tilbyder dig. Men når du først har forbindelse til hendes Energi, vil hun give SÅ meget mening for dig – det er nemlig et ret personligt Energiarmbånd, som hele tiden tilpasser og styrker din Energi. Det er derfor hun er så fantastisk!

Så skal den mystiske og magiske AURORA være dit?

Ja, så bliver hun din lige her.

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 6 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning