Mincookies

Lille Gudinde – Skøn MesterHealer, GENIAL Energi-forstærker, ren vitalisering og LivsKraft, fornyelse og følelsesmæssig stabilitet

DKK 222,00
Et vidunderligt ’must have’ til dig, der elsker de klare og stærke Energier – både til nybegyndere og KrystalEnergi-eksperter!
GRATIS fragt!

Lille Gudinde, den skønne lillesøster til The Great Goddess, er din helt personlige og vidunderlige Energi-hjælper, som du kan bruge på så utroligt mange måder. Hun er din EnergiHealer, der bringer dig fornyet Kraft, styrke, klarhed og healing. Ja, du vil helt sikkert ELSKE hendes naturlige og rene Energi, der strømmer til dig, når du har allermest brug for det.

Lille Gudinde er nemlig fyldt med healende, positiv og klar KrystalEnergi, der er med til at aktivere, stimulere og forstærke de gode og nærende Energier, som altid støtter dig. Det betyder at du med hende har en trofast og personlig kilde til en af de stærke KrystalEnergier, der tilbyder dig alt sin styrke, når du først forbinder dig med hende.

Lille Gudinde er til dig, der virkelig trænger til et skud god Energi, som løfter din personlige Kraft og Energi. Her vil hun være den perfekte hjælper, fordi hun tilbyder dig masser af forfriskende LivsKraft og Energi-fornyelse. Ved at aktivere og stimulere din egen Energi, er der vitterligt ingen grænser for hvad du kan med hendes Energi. Derfor er hun perfekt til dig, der trænger til at få vækket eller rusket op i dine egne Energier, Krafter og styrker.

Lille Gudinde er en MesterHealer, der både healer, aktiverer og stabiliserer. Og du må endelig ikke underkende hendes evne til at netop at stabilisere, skabe klarhed og fokus. Det er en af hendes absolut vigtigste egenskaber – især hvis du har brug for en helt særlig og personlig følelsesmæssig støtte.

Tip: Du kan sagtens bruge Lille Gudinde alene. Her arbejder du nemlig med din personlige GrundEnergi, hvilket er oplagt i de perioder, hvor du holder pause fra andre Energiarmbånd. Når du arbejder med din personlige GrundEnergi, er hun en fantastisk støtte, der holder din Energi oppe og på rette kurs.

Lille Gudinde er også oplagt at bruge sammen med andre Energiarmbånd. Hun kan nemlig kombineres med ALLE typer Energier.

Arbejder du med de Kraftfulde, stærke og healende Energier, vil du opleve hvordan hun forstærker og intensiverer deres Energi. Det er nærmest en ’dobbelt op’- for udover at forstærke deres Energi, får du hendes Kraft og healing oveni. Ja, det er virkelig gode sager!!!

Bruger du Lille Gudinde sammen med de mere milde eller Groundende Energier, vil du stadig opleve denne forstærkning af deres Energier. Men du vil også mærke hendes stabiliserende og fokuserende Kraft, som giver mere dybde og et ekstra lag til dem, du allerede arbejder med.

Ja, jeg må hellere skrive det med det samme, for jeg ved at jeg får det gode spørgsmål senere:

Jo, du kan sagtens bruge to Lille Gudinder, én på hver arm, for virkelig at arbejde koncentreret med både din indadvendte og udadvendte Energi. Jeg gør det selv i de perioder, hvor jeg er meget ’på’, er sammen med andre og har travlt. Det giver et helt specielt EnergiFlow og overskud, så prøv det endelig!

Er du helt nybegynder er Lille Gudinde et rigtig godt sted at starte i din KrystalEnergi-rejse.

Chakra: Særligt KroneChakraet, men virker aktiverende og stimulerende på alle Chakras, i hele dit EnergiSystem og i dit Energifelt.

Så søger du en mageløs og spændende Energi-hjælper, hvor du altid får masser af healende Kraft, fornyet Energi og klarhed hos, ja, så er hun lige her!

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 4 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo