Night of AURORA – Styrker dine intuitive evner, bevidsthed og magisk inspiration, åbner for kommunikation, skaber fokus og dybde!

DKK 299,00
Se nu lige denne stærke og dybe EnergiHealer, som du vil ELSKE!
GRATIS fragt!

JA!!! Ih, hvor er jeg GLAD for at vise dig den nye og stærke Night of AURORA. Hvor den populære AURORAs Energi er helt lys og klar, og har et bredt Energispektrum, er Night of AURORA mere fokuseret og dyb. Night of AURORAs Energi er nemlig mere centreret, hvilket betyder at du her får en mere afrundet, stabil og stærk Energi at forbinde dig med.

Night of AURORA inviterer til introspektion, stilhed og åbenhed i dit spirituelle Energiarbejde. Hun er intet mindre end fantastisk til dig, der har gang i 1000 ting, men aldrig rigtig bliver færdig eller får mærket efter, om alt dét du gør, egentlig overhovedet tjener dig og dit livsformål. Jaja, du kan løbe utrolig stærkt og kæmpe løs i hverdagen, men hvad sker der med dig og din Energi, hvis du aldrig kommer helt i mål?

Night of AURORA er din Guide til at skabe den fokus og ro, der kan give dig vigtige aha-oplevelser, magiske indsigter og spirituel bevidsthed. Når du først er åben for hendes vidunderlige Energi og dybe Kraft, vil du helt intuitivt mærke hvad, til hvem og hvor din Energi er bedst givet ud. For langt de fleste vil hendes Energi skabe et roligt og nærværende Space, der jo mere du tillader det, kan være så healende og åben.

Night of AURORA er især også til dig, der i en tåget periode i dit liv – ikke som direkte dræner dig følelsesmæssigt eller din Energi, men som stadig føles uklar. Brug hende endelig til at komme ned, tune ind og lad dig guide af dét der kommer til dig.

Ja, Night of AURORA er virkelig speciel.

Tip: Elsker du også at sove med dine Energiarmbånd på? Ja, så vil du helt sikkert også elske at sove Night of AURORA. Det er en helt anden oplevelse af hendes Energi og hendes særlige evne at åbne for kommunikation, spirituelle budskaber osv. på.  Hun tilbyder dig ingen Grounding, men en ro og centrering, der kan opleves som en dyb meditativ tilstand – altså uden at du mediterer. Men er du til meditationer, visualiseringer eller endda Star- og MoonGazing, så kan jeg absolut anbefale Night of AURORA, til at forstærke din praksis eller ritual.

Du kan især bruge Night of AURORA sammen med MoonBlessings, AURORA, Sweet SunLight, eller Illumnia, alt efter hvor kraftfulde KrystalEnergier og healing, du ønsker. 

Chakra: særligt hals-, pande- og KroneChakra – og opefter.

Så søger du en mere speciel, dyb og spirituel Energi til dit personlige Energiarbejde?

Ja, så bliver den skønne Nights of AURORA din lige her!

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 6 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.