RisingEnergy – POWER-Energiarmbånd til 2020-Energi og de store EnergiSkift!

DKK 299,00
Din vigtige tranformation og udvikling.
GRATIS fragt!

Kan du mærke det? Energien der trækker i dig, som en pirrende sitren i dine celler, en længsel eller fornemmelse at noget er forandret. Ja, noget er bestemt forandret, selvom alt virker som det samme og ligner sig selv, ja, så er der altså sket noget. Og lige nu behøver du hverken at vide hvad det er, hvad det betyder eller hvorfor, men blot vide at det hele sker – og at du er en af dem der kan mærke det.

Velkommen til, Energiarbejder!

Du har oplevet store og små Energiskift, som hele tiden inviterer dig til at bygge op, heale og transformere. Ja, på mange måder er du ved at skifte ham. Du er den samme og alligevel ikke. Det er en utrolig stærk og kraftfuld Energi, hvis du ved hvordan du forbinder dig med den. For selvom Energien bærer utrolige krafter med sig, så er opleves den lige som en diskret og subtil hvisken til dine sanser.

RisingEnergy er til dig, der kan mærke at der sker noget i dig – bevidst og ubevidst. Hun er skabt til at skabe ressonans, forstærke og udsende den kraftfulde Energi, der skal guide dig videre til dit næste niveau i din udvikling og transformation. Jo, du skal videre, for der er så meget at vinde, når du ikke sidder fast og ubevidst gentager gamle mønstre. RisingEnergy er ikke et quick fix, men din invitation til det vigtigste i ÆGTE Energiarbejde – at åbne sig op og give tilladelse til dét du mærker kalde på dig. Hun tilbyder dig en stærk healende kraft, giver dig adgang til dit højere selv og guider dig igennem hele processen.

I RisingEnergy kan du både opleve fantomer, regnbuer, inklusioner og Rutiler, som giver hver RingsingEnergy sin helt specielle kraft. Ja, hun er et søster-Energiarmbånd til den vidunderlige The Great Goddess. Men RisingEnergys krystaller er meget forskellige, og har nogle helt andre Energiaspekter end i Great Goddess, som passer til disse store Energiskift.

Du kan sagtens kombinere RisingEnergy med andre af mine Energiarmbånd, så som Den Lille Sol, MoonBlessings, SpiritSource, SoulGuide, Awakenings og Omnia.

Så kan du mærke at der sker noget i dig, og er du klar til at tage det næste skridt i din personlige udvikling og i dit Energiarbejde?

Ja, så bliver RisingEnergy din lige her!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 8 mm


Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.