SpiritSisters - Kraftfulde Energi-Healinger, stærke feminine Naturkrafter og utrolige styrker med masser af overskud, som du vil NYDE!!!

DKK 299,00
Så er der FULD SKRALD på de stærke feminine healings-Energier!
ALTID gratis fragt!

WAUUUW! Her er et af de vilde Energiarmbånd – fyldt med stærke feminine Energier og masser af styrke! Ja, her er der virkelig knald på de positive Naturkrafter, som Moder Jord har givet os.

SpiritSisters er et vidunderligt kombinations-Energiarmbånd, hvor du får et nøje udvalg af helt særlige Energier, der er sammensat og healet til at give dig et UTROLIGT Energispektrum, som du kan arbejde med og lade dig guide af. Her får du altså MASSER af Energi-healende krafter at trække på, uanset hvad der sker!

SpiritSisters’ egenskaber handler ikke kun om at give dig en samling af ultimative healende styrker, men også om at hæve dine vibrationelle-frekvenser, opmuntre positive Energier og forstærke de Energier, der giver dig kraft! Her får du STÆRKE Lys-, måne-, Gudinde- og feminine Energier til at fylde dig op med, heale og manifestere med. Ren naturkraft, når det er allerbedst!

Der er faktisk ingen grænser for hvad SpiritSisters vil hjælpe dig med, jo, her er ingen grounding, men det er så også det eneste. Det er virkelig de høje frekvenser, du får her. Så brug hende endelig alt hvad du overhovedet kan – dag og nat.

SpiritSisters er til dig, der vil udfolde og udleve dine inderste ønsker og drømme. Dig der vil have mere lykke, glæde, tilfredsstillelse og nydelse ud af livet. Hun er til dig, der arbejder med de stærke feminine naturkrafter og deres healende kvaliteter.

Hun er også oplagt til dig, der er bange for hvad der sker, når du først folder dig virkelig ud og lader verden se hvem du er. Måske har frygten for at lade din Energi og spiritualitet blomstre, holdt dig tilbage, så du passede bedre ind? Med SpiritSisters giver du dig selv den plads og det space til at udforske helt nye sider af dig selv, hvor du er støttet og guidet, så du trygt kan åbne op og give den gas. Med hende er du aldrig alene eller uden den kraft, der skal til for at træde frem i dit Lys.

SpiritSisters Energier kommer blandt andet fra Månesten, Lepidolit, Labradorit, to forskellige RutilKvarts, Solsten og Prehnit – som er healede under den første SuperFuldmåne i dette årti (D. 9 marts ’20).

Chakra: Solarplexus, Hjerte Chakra, 3. øje, Krone Chakra og opefter

Så trænger du til et ordentligt Energi-løft af stærke healende og feminine Energier?

Ja, så bliver den skønne naturkraft, SpiritSisters, din lige her!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm


Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.