New Moon Rising – Perfekt til nye begyndelser & intentioner, indre fred, tillid og optimisme, samt styrke din evne til at hvile i dig selv!

DKK 299,00
JA! Kære smukke Sjæl, nyd lige dette vidunderlige Energiarmbånd, som helt sikkert vil blive en af dine krystal-FAVORITTER! Ren, naturlig og harmonisk KrystalEnergi til dit personlige Energiarbejde!
GRATIS fragt!

Uh, se nu lige den skønne New Moon Rising! Ja, i lang tid har vi arbejdet i yderligheder på Energispektrummet – fra Clam Guidance til Illumnia og så videre. Men som aldrig før, bliver der også kaldt på en helt anden Energi, som du måske også har kunne mærke trække i dig. Nu er hun her, New Moon Rising!

New Moon Rising har en utrolig smuk Zen-Energi, der retter din Energi og opmærksomhed indad til dit center, din Sjæl, og skaber ro og balance. Hendes klarhed og fokus er som et hjerteligt EnergiFlow af ren positiv Energi, som giver dig en unik støtte og styrke, som du har brug for i din proces. Med hendes Kraft og Energi åbner du op for din indre fred, tilliden til dig selv, så du kan starte på ny, skabe nye begyndelser og sætte klare intentioner for din fremtid.

New Moon Rising tilbyder dig også den fineste stabilitet, jordforbindelse og Grounding, uden at miste sin opløftende og klare Energi. Hun er derfor helt perfekt til dig, der søger en mild Grounding, der samtidig holder din Energi frisk, åben og klar.

New Moon Rising er til dig, der ønsker en alsidig og SKØN KrystalEnergi til at hjælpe dig videre, forstærke dine ønsker og intentioners sande Kraft. Uanset, hvilken proces du er i lige nu, lige fra de dybe healinger og udfordrende kriser til de nærende og opløftende gennembrud, vil New Moon Rising resonere med Energiernes positive potentialer. Med andre ord, så vil hun hele tiden fremme dét, som altid er det bedste og mest positive for dig - også selvom du måske ikke altid selv ved hvad det er, eller hvad det betyder. Hav tillid til hende!

Brug endelig New Moon Rising i hverdagen til holde din Energi klar og i balance, så du trygt kan hvile og blive i dig selv. Lad hende guide dig, hvis andres Energi eller ydre omstændigheder, som du alligevel ikke kan ændre på, rammer dig og dine følelser.

New Moon Rising er særligt til dig, der har store udsvingninger i din Energi og følelser, som gør det svært for dig, at finde ro, hvile i eller mærke dig selv. Her vil hun tilbyde dig et kærligt Energimæssigt-frirum, hvor der er plads til at heale og rumme selv de stærkeste undertrykte længsler og behov. Hun er beroligende, stabiliserende og opmuntrende.

Tip: New Moon Rising-Energiarmbåndet kan klart bruges alene. Men hun har også en helt fantastisk evne til at være bindeled og skabe forbindelse mellem yderligheder i KrystalEnergier. Det betyder, at du kan bruge hende sammen med alle typer Energiarmbånd, endda flere på samme tid, som Energimæssigt ligger i hver sin ende af skalaen for KrystalEnergier. Det kunne både være den dybe Energibeskyttelse og samtidig den stærke MåneEnergi sammen med New Moon Rising. Det er intet mindre GENIALT, især hvis du er en nybegynder, der gerne vil arbejde med flere KrystalEnergier på samme tid. Er du derimod mere erfaren, vil New Moon Rising give dig mulighed for at sikkert afprøve nye kombinationer, uden at det bliver noget værre Energi-mudder for dig. Så smart! Ja, hun har virkelig en masse at tilbyde dig!

Chakra: Virker aktiverende og super harmoniserende på alle chakra.

Så er du klar til at nye godt af New Moon Risings fantastiske egenskaber og kvaliteter?

Ja, så bliver New Moon Rising din lige her!

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 6 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning