Sweet SunLight – Nyd den Selvkærlige, Søde og følelsesmæssig harmoniserende Energi, ren manifestation af ny Livsglæde og styrke!

DKK 299,00
STORfavorit og fantastisk (gen-) opbyggende Energiarmbånd til dit Energiarbejde! Nyd hende!.
GRATIS fragt!

Uh, du gode Gudinde, nyd lige den charmerende, varme og nærende Sweet SunLight. Jeg kan simpelthen ikke få nok af hendes smukke Energi, der føles som en ren lettelse og ahhhh-Energi for din krop, sind og Sjæl.

Sweet SunLight er fuld af Lys, selvkærlig og harmoniserende Energi, hvilket gør hende til et perfekt all-around Energiarmbånd. Hun har, uanset hvor du er i din proces, altid et styrkende overskud og masser af healende Energi at tilbyde dig. Ja, under hendes milde og blide ydre, er der så meget Lys og Kraft, som virkelig rækker langt ind i din Sjæl. Det betyder at hendes særlige egenskaber er GULD værd, for dig der arbejder med alignment og udfoldelse af din Sjæls sande natur. Med andre ord, er hun til dig, der har brug for en kærlig hjælp til at tune og ’tjekke’ ind med dig selv, så du bedre kan mærke efter, hvad du virkelig føler.

Dette er så utrolig vigtigt, så du ikke overhører vigtige mavefornemmelser, budskaber, inspirationer og sanselige signaler, der guider dig videre. Jo bedre du mærker disse, jo mere selvtillid og selvværd vil du få, når du ved, at du kan stå stærkt i dig selv – og trygt kan stole og handle på alt dét du fornemmer. Hvis du ikke kan mærke din Sjæls ’ja’ eller ’nej’, kan du hurtigt komme på unødvendige afveje, undertrykke din intuition og træffe livsvalg, der i virkeligheden ikke er dit match.

Sweet SunLight er derfor især til dig, der er ved at (gen-) opbygge dig selv, skabe nyt og navigere mod dit ’true purpose’. Har du været igennem en krise, en nedtur eller en hård Energi-periode, og har brug for hjælp til at rejse dig, hæve din Energi og finde din vej, så er Sweet SunLights Energi helt perfekt til at støtte dig.

Omvendt, er Sweet SunLight også helt fantastisk til dig, der har den vildeste optur, står stærkt i din POWER og Lyser for fulde Kraft. Her er hun din forstærker, der tiltrækker og vibrerer af den Energi, som du nærer dig selv med og udsender – din helt personlige frekvens af glæde, lyst og styrke. JA TAK!!!

Tip: Sweet SunLight er et af mine personlige favorit Energiarmbånd til at manifestere med. Ikke på den der ønskebrønds måde (fra dit Ego), men fra de Energimæssige matches, alignment og ren forbindelse til Sjælen. At manifestere med Sweet SunLight, er lidt af en øvelse i at mærke hvad der faktisk er sandt eller falsk for dig – hvad der er dit sande ja, eller hvad der er et kæmpe nej eller skal slippes, så du kan komme videre. Det er en dybt personlig proces, som også er nærende og styrkende, men vigtigst af alt, er det afklarende. Hav tillid og stol trygt på Energien, du mærker.

Jeg kan varmt anbefale at bruge Sweet SunLight alene, men du kan også kombinere hende med AURORA, The Peaceful Guide, Illumnia eller True to You.

Chakra: solar plexus

Så er du også klar til den skønne Sweet Sunlights Lys og stærke Energi?

Ja, så bliver hun din lige her!

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 5-6 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning