Mincookies

The Empress (VIGTIG!) – Genopret Feminine Krafter, Kriger & Moder, dyb beskyttelse, opgør og frigørelse

DKK 299,00
TAG DIN KRAFT OG FEMININE POWER TILBAGE!
GRATIS fragt!

SÅ! Du gode Gudinde, hvor er jeg glad for at vise dig den KRAFTFULDE og Feminine Healer, The Empress. Hendes Energi er simpelthen så vigtig i en tid, der virkelig kræver at vi går dybt og får healede nogle af de Energier, der som ekkoer fra fortiden, stadig kan holde os tilbage. Ja, jeg skal nok uddybe hvem hun især passer til, og hvorfor hun er så vigtig nu, men lad mig starte med at beskrive hendes Energi.

The Empress har en helt naturlig Kraft, der på den ene side både er moderlig, frugtbar, varm, nærende, kreativ og omsorgsfuld. Hun er nydelsesfuld, sensuel, passioneret og fuld af liv. Den anden side er fyldt med kraftfuld POWER-Energi, Energibeskyttelse og dyb Grounding. Denne side rækker dybt ind i dig, Healer, viser sandheder, spejler og inviterer dig til at tage din Kraft tilbage, som aldrig før!

The Empress handler om at heale din fortid og nutid, så du kan tage det store opgør og endelig frigøre dig fra begrænsninger og blokeringer.

The Empress er til dig, der vil styrke og genoprette den Feminine Energi, der gør dig stærk, fuld af vitalitet og modig på livet. Med hende skal du ned og mærke din LivsEnergis magiske Flow, der fylder dig med ekstra Kraft, nydelse og tillid til dig selv. Lad hende nære din Energi og udvikling med alt hendes POWER! Du kan trygt tage nye store spring i livet, da hun nok skal passe på dig.

Godt, nu er det tid til at gå direkte til sagen …

The Empress er især til dig, der er nødt til at heale og slippe gamle giftige relationer, hvis Energi stadig påvirker dig. Uanset hvem det er, eller hvor lang tid det er siden, så kalder det Energi-aftryk, som et ekko, der begrænser din videre udvikling, hvis du ikke frigør dig fra det. Lad mig give dig et eksempel, hvor The Empress er fuldstændig MAGISK at arbejde med: healing af ekskæresters Energi! Ja, dén gamle Energi kan sidde som en følelsesmæssig blokering, der på mange måder kan være en stopklods selv for din spirituelle udvikling. Ja, det er nu disse gamle Energier, skal heales dybt og ’cuttes’ af, så du kan fortsætte din rejse. Du er ikke alene.

The Empress er også til dig, der ønsker en stærk Energibeskyttelse og Grounding, der samtidig også fylder din Energi op. Her er hun intet mindre end genial, da hendes Kraft helt naturligt vil gøre begge dele, når du har behov for det!

Tip: Har du perioder, hvor du pludseligt føler dig drænet, sårbar og usikker, uden at der egentlig er nogen forklaring? Så er The Empress min personlige GO-TO nødhjælp! Jeg kan varmt anbefale at sove med hende på i disse perioder. Lad hende arbejde for dig, men vær klar til at være i den healing, som hun tilbyder. Det ER stærke sager, så du kan med fordel bruge et mere opløftende Energiarmbånd om dagen og The Empress om natten, til du er klar til at tage hendes intense Energi ind.

Chakra: Stærk healing af Rod og HaraChakra

OBS: Hendes farve er langt mere brun-rødlig end mit kamera kan fange. Hun er altså lysere end på billederne.

Så er du klar til The Empress’ utrolige og healende Energi?

Ja, så bliver hun din lige her

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 7 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo