Mincookies

The Messenger (EKSKLUSIV) – SUPER høj vibration, vild healende Kraft og STÆRKT EnergiFLOW til indsigter, budskaber og modige selv-udtryk!

DKK 555,00
Kommunikation, motivation, udtryk og ekstra styrke.
GRATIS fragt!

Okay, hende her er fuldstændig magisk! Hun er i en vanvittig høj Krystal-kvalitet, som jeg ikke har set i sin naturlige og helt ubehandlede form i … ja, MANGE år! Og udover at være næsten umulig at skaffe i denne sjældne kvalitet, så har der været helt lukket for den, de sidste par år. Men her er hun, så smuk og unik, at selv de mest hærdede KrystaHealere må bøje sig for hendes Kraft. DEN ER SÅ MAGISK OG UTROLIG! Jeg kan slet ikke beskrive, hvor lykkelig jeg er, over at endelig kunne vise dig hende.

The Messenger er af en af Den Ny Tids krystaller, der med sin høje vibration både healer og styrker din personlige og spirituelle udvikling. Med hende er det tid til positiv, modig og stærk forandring, der nærer dit sande livsformål. Jo dybere din forbindelse er med hendes Kraft, jo flere indsigter og budskaber vil du modtage. Ja, et af hendes fineste aspekter er nemlig en åben og spirituel kommunikation, der leder dig til din rette vej fremad. Med hende kan du opleve sande tegn, synkroniciteter og en helt tydelig fornemmelse af hvad der i virkeligheden er i alignment med dit højeste bedste. Hun skal nok vise dig det, gennem hendes Energi, så lad dig trygt guide, men hold godt øje med hvad der sker … der er tydelige signaler i hendes Kraft!

The Messenger er derfor til dig, der kan mærke at der er noget på vej, noget der kalder på dig og som spirer, uden at du helt kan mærke hvad det er. Det kan føles som en forelskelse, en positiv spirituelEnergi, som venter på dig. Her er hun helt oplagt at bruge! Hun er også til dig, der allerede ved hvad det er, måske fordi du selv er ved at skabe betydnings forandring i dit liv, som kræver at du er modig og i Flow?

The Messenger er selvfølgelig også til dig, der arbejder med at kommunikere og udtrykke dig. Her vil hun være den perfekte støtte, der hjælper dig på et helt nyt niveau. Apropos at udtrykke sig, så gælder det også dine følelser og de nye sandheder, som hun både healer og forstærker. Med hende skal du vise og udtrykke dine budskaber og hvem du virkelig er, med masser af Kraft i hver en celle i din krop.

The Messenger kan opleves som en meget aktiv og til tider en ret intens Energi, især hvis du har en tendens til at holde dig selv tilbage eller lægge låg på dig selv. Her vil hun give dig styrke til at stå klart og tydeligt frem, så du bliver hørt, og så andre kan mærke dig og din Energi – med eller uden ord.

Ja, The Messenger er et super POWER-Energiarmbånd!

Tip: Er du helt nybegynder i krystaller, så er det godt at vide, at hendes umiddelbare KrystalEnergi virker meget blid og harmoniserende. Når du først virkelig forbinder dig med hendes Energi, vil du kunne mærke den fuldstændige vilde Kraft, hun også har. I starten kommer Energien som i bølger, bare vær særlig opmærksom, når du mærker dem. Det betyder bare, at hun er ved at blive tydeligere for dig. Er du derimod ret øvet i KrystalEnergi, så kan jeg kun anbefale, at du virkelig tager springet og går så dybt du kan med hende her. Det bliver vildt og så fortryllende, du vil elske det!!!

Chakra: Halschakra og KroneChakra

OBS: Disse Energiarmbånd kan ikke forlænges i størrelsen.

Så søger du en helt vidunderlig, healende og højt vibrerende KrystalEnergi, ja, så bliver The Messenger din lige her!

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 3 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo