Wild Nocturne (Ny Version) – Intens EnergiBeskyttelse, Grounding, Jordforbindelse og EnergiSkift!

DKK 299,00
NØDHJÆLP til dig, der mærker EnergiSkift, overgange og EnergiKaos - hun er KRAFTFULD og meget insisterende.
GRATIS fragt!

Puhhh, er du også ved at løbe en Energi- eller følelsesmæssig maraton? Hvis du føler dig udmattet, presset og tung i din Energi i denne tid, så er det virkelig ganske forståligt. Der er så mange der er i transit, midt i et GIGANTISK EnergiSkift fra det gamle til det Nye – og her kan du nemt lande mellem to stole, et ingen-mands-land mellem hvem du engang var, og hvem du er ved at blive. Det er hårdt, udfordrende, frustrerende og til tider super udmattende.

Oh honey, I know! Spirituel transformation og personlig udvikling er ikke altid ’RosaKvarts og Buddha-hoveder’, det kan være en hård og grim proces.

Så her er Energimæssig-nødhjælp til dig, der mærker den følelsesmæssige turbulens og det kaos, der kan ramme, når de store Energier skifter. Wild Nocturne er nemlig til dig, der føler dig forvirret, presset, træt og mættet af alt det, der rammer dig lige nu. Hun er især til dig, der må genbesøge gamle oplevelser, skygger og negative mønstre, for at heale og føre dig selv videre … igen. Det er hardcore sager, men du er ikke alene.

Denne nye version af Wild Nocturne er ret speciel og adskiller sig fra sine søstre. Hun er stadig af vulkansk glas, men i en helt særlig brun, næsten transparent og gylden version. Det betyder at hun tilbyder dig en helt unik Energi, der styrker din selvfølelse og forstærker dine personlige grænser. Samtidig giver hun en utrolig god jordforbindelse, der sikrer at du ikke ’flyver’ væk, når du oplever at blive konfronteret, men bevarer forbindelsen til dig selv og dine ben på jorden. Hun er virkelig som skabt af moder Jord til at beskytte, styrke og støtte dig igennem tider som nu.

Ja, her får du dit eget EnergiBeskyttende-skjold, der passer godt på dig og passer dig igennem din proces.

Wild Nocturne er nemlig en utrolig intens og stærk Energibeskytter, som skal hjælpe dig med at få renset ud og ryddet op i dine gamle og negative Energier. Ja, her er der virkelig tale om en stærk og personlig Energi-hovedrengøring – ud med det ubrugelige, stressende og dét der ikke virker, så der kan skabes plads til det Nye, det Lyse og bedre tider.

Wild Nocturne er din hjælper, der beskytter mod negative Energier, frigør blokeringer og stagnerede følelser, så din sande healing kan begynde, og du kan træde frem i dit Lys.

Hun ser dig – hele dig, og hvem du virkelig er, i din sjæl og kerne.

Wild Nocturne hjælper dig med at skabe bevidsthed og nye erkendelser ved at bringe dét, der holder dig tilbage, op til overfladen, så det ikke længere kan begrænse dig, din udvikling og transformation. På den måde er hun også enormt aktiverende og stimulerende for din Energi, for hun vil samtidig også guide dig videre gennem healingen og ud på den anden side – stærkere og mere sikker end nogensinde før og med fornyet kraft. Her vil du opdage at dét der før triggede dig og sendte dig til tælling, ikke længere kan slå dig ud af kurs. Du er hel og i balance med dit Lys og Mørke.

Wild Nocturne er også et fantastisk Groundings-Energiarmbånd, der støtter dig når du bliver fanget i frygt, mod negative Energier, der trækker dig ned, og dræner dig for Energi. Hun passer godt på dig, når du oplever stormfulde situationer og stærke følelser, som nemt kan ’sætte sig fast’ – selvom de måske tilhører andre, og slet ikke har noget med dig at gøre.

Hun er også perfekt til dig der stærkt sansende og Energi-Sensitiv, da hun både Energibeskytter, Grounder og giver jordforbindelse.

Chakra: Rodchakra og solar plexus

Wild Nocturne er ikke et krystal-Energiarmbånd, men er lavet med ægte og naturlig vulkansk glas.
Så søger du et stærkt Energiarmbånd til intens Energibeskyttelse og dyb Grounding?

Ja, så bliver Wild Nocturne dit lige her

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 6 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning