Winter (EfterÅrs- og VinterEnergi) – Indre visioner og det indadvendte Energiarbejde, rolig og reflekterende, forstærker 6. sans, Groundene og beroligende

DKK 299,00
Nyd EfterÅrs- og VinterEnergierne med et skønt Energiarmbånd, der styrker og støtter din naturlige Energi-rytme!
GRATIS fragt!

Ihhh, se nu lige denne specielle KrystalEnergi, som kommer fra vores skønne norske nabo. Ja, vi er denne gang langt tættere på vores skandinaviske Energi, end vi har været tidligere (dog næsten altid samme breddekreds, men det kan vi tale om en anden gang). Og hun er helt perfekt til dit personlige healings-Energiarbejde i EfterÅret og Vinteren.

EfterÅrs- og VinterEnergierne er på mange måder ret undervurderede i de flestes Energiarbejde. Modsat, er Forår- og SommerEnergierne mere velkendte - måske fordi de er mere udadvendte og aktive. EfterÅrs- og vinterEnergierne er derimod mere indadvendte, rolige og fokuserede på det indre Energiarbejde. Ved at rette din opmærksomhed indad og give plads til det indre Energiarbejde følger du din naturlige Energis rytme i disse årstider. Denne harmoni kan være lige så opløftende, frigørende og spirituelt ekspanderende, som alt andet Energiarbejde. Forskellen er dog, at processen hele tiden retter sig indad og i dybden. Det er ofte en stille indre proces, der inviterer dig til refleksion, men også guider dig med nye indre visioner og fokus. Det er i dette rolige og stille nærvær, du både vil opleve den Groundene effekt, men også hvordan dine sanser forstærkes – især din intuitive 6. sans.

Winter er derfor til dig, der godt kan mærke, at du har brug for at skabe mere harmoni og balance med din egen Energi og din naturlige rytme. Måske kan du ikke helt mærke ’dig selv’, eller føler dig ved siden af dig selv, som om at du mangler en stærkere forbindelse til din fysiske krop. Her er Winter den perfekte hjælper til dig, der arbejder med at komme tilbage til dig selv, mærke din Energi og give dig selv mere plads til ’bare’ at være dig. Modsat andre Groundene Energiarmbånd, så rummer Winter også masser af opmuntrende, healende og forstærkende LysEnergi, som støtter og styrker dig i din proces.

Winter er selvfølgelig til dig, der gerne vil udforske og mærke hvad det betyder at arbejde med Årstidsenergierne – altså EfterÅr- og VinterEnergierne. Med Winter har du enormt meget spillerum til både at gå i dybden, skabe fokus og forstærke dine sansers Kraft, men absolut også plads til at hæve din bevidsthed og skrue op for Energien – hvilket virkelig vil give meget mere mening, når vi kommer til vinter-meteorregn-perioden.

Tip: Modsat i gamle dage, går du ikke på samme måde i ’dvale’ om vinteren. Kunstigt lys, travlhed og forpligtelser forbliver de samme, uanset om det egentlig ikke ligger i din sande natur. Derfor er det super vigtigt, at du selv skaber rammer og pladsen til at gå ind i dig selv, Grounder og harmonisk kan skrue op og ned for din Energi. Winter er oplagt at bruge til denne proces. Men det kan være lidt at en udfordring at skabe nok tid til det, så derfor anbefaler jeg at du går med Winter både om dagen, men særligt om natten. Brug endelig tiden før du skal sove på, at forbinde dig med hendes Energi. Hold din forbindelse til hende så længe du kan, uden at tænke eller analysere, og mærk hendes Kraft og aktive egenskaber. Falder du hurtigt i søven, gør det ingenting, da hun er lige så effektiv om natten, som om dagen.

Chakra: Især Rod- og KroneChakra, men har en helt vild og speciel effekt på dit 3. øje

Så søger du en fantastik healende og Kraftfuld EfterÅrs- og VinterEnergi?

Ja, så bliver den gode Winter din lige her!

Omkreds: 18 cm // Krystalstr.: 6 mm

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo