GaiaRising – Moder Jords smukke Kraft og Styrke (NY Stjerne-EnergiSpredning!)

DKK 299,00
Grounding, Kraft og healing med Moder Jords energier.

Omkreds: 18,4 cm

Krystalstr.: 6-9 mm

GaiaRising er et helt specielt og særligt Energiarmbånd.

Ja, WAUW, hun er lækker!

Med sine kraftfulde forbindelser til Moder Jord, får du nemlig et stærkt energispektrum af hendes skønneste og healende energier. Hun er både groundende og stabiliserende, men også fyldt med en naturlig livskraft og styrke.

GaiaRisings positive energier gør det også utroligt nemt at mærke Moder Jords varme og feminine energi-flow – en kraftfuld livsenergikilde. Hun hjælper dig med at bearbejde følelser og de blokeringer, der disconnecter fra din indre forbindelse til Moder Jords healende energi. Det er skønt, blidt og kraftfuldt på samme tid. Her skal du mærke og sanse Gaias fineste energier, som styrker din livskraft, der lyser og spreder sig ud i hele din fysiske krop og energifelt.

Apropos at sanse og mærke, så har GaiaRising en helt speciel stjerne-energispredning, der stråler energierne ud … ja, som en stjerne. Det er helt perfekt til dig, som søger en anderledes og mere ’kantet’-energispredning. NYD DET!

GaiaRising er også helt oplagt at tage med på nye eventyr i livet – for hun passer godt på dig og din energi, når du udforsker nye områder og perspektiver. Her fungerer hun som et vidunderligt energi-fundament, som du altid kan tage afsæt fra eller vende tilbage til, når du har behov for det. Derfor er GaiaRising også oplagt til dig, der er ekstra sensitiv – og har en tendens til at miste dit fodfæste i dit energiarbejde.

Ja, hun er helt unik, den skønne GaiaRising.

Så er hun lige dét Energiarmbånd, du har ledt efter?

Snup hende lige her! 

OBS: GaiaRising Energiarmbåndet er lidt større i omkredsen, da formen på stenene er så anderledes. Ved at gøre dén lidt større, er Energiarmbåndet stadig behageligt at have på.