GroundingTribe – Stabilisering, fokus og flow

DKK 299,00
Skøn grounding af energier, som beskytter, skaber ro og centrering.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 4-8 mm

Hende her! Sikke en herlig kombination!

GroundingTribe er til dig, der søger hjælp til at lægge en dæmper på de energier, der dræner dig i hverdagen. Hun virker stabiliserende på dine følelser, uroen og forvirringen, der får din energi til at ’kravle på væggene’. Med hende lander du blidt i energien, så du igen kan samle dig og dine tanker. Denne centrering er yderst vigtig, da den hjælper dig med at skabe et nyt fokus, der giver dig mulighed for at ændre din situation, så du ikke bare fortsætter i samme rille.

Se, en af hendes egenskaber er nemlig også at styrke din tillid til dig selv, såvel som din evne til at skabe en ny livssituation, som tjener dig bedre. Ja, med hende kan du trygt kigge bag facaden, og mærke efter, hvad det er, du virkelig vil.

GroundingTribe er utrolig energibeskyttende og passer godt på dig. Denne beskyttelse er klart en fordel, når du slipper kontrollen og ikke kæmper imod, men overgiver dig til roen, så du kan mærke dig selv igen. Ja, ned i gear, smukke!

Når du arbejder med hendes groundende energier, vil du også kunne mærke en ny energi spire. For ja, hun lægger ikke bare en dæmper på, hun vitaliserer også en energi, der inspirerer, skaber selvsikkerhed og kraft. Her er der altså en styrke, som bringer dig videre i processen, når du først har fået roen og overblikket tilbage. Skønt, ik?

GroundingTribe er selvfølgelig udviklet med disse ægte, naturlige og healede krystaller, sten og vulkansk glas: Obsidian, Lavasten, Pyrit, Røgkvats, Tigerøje, sort Onyx, Japsis, Labradorit, Granat og Bronzit

Ja, er det ikke bare en vild kombination at have med sig?

Chakras: Virker stabiliserende på alle chakras

Så er GroundingTribe lige den, der kalder på dig?

Ja, så bliver hun din lige her