Healeren – healerens healer, hjerteenergi og dybe visualiseringer

DKK 299,00
Hvem healer healeren? Det gør hende her! Vulkanen er en intens og stærk beskytter, som skal hjælpe dig, der er i gang med at få renset ud og ’ryddet op’ i din energi. Ja, her er der tale om en energi-hovedrengøring!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Ja, dette er et FANTASTISK og vigtigt Energiarmbånd.

Healeren har en stærk healende energi – derfor er hun også blevet super populær hos healere og andre behandlere. Ja, hun healer healeren, altså dig, både før, under og efter behandlingerne. Her hjælper hun dig med fokusere og re-vitalisere din energi, så du er ’fit for fight’ og kan yde dit bedste for dine klienter.

Er du i gang med et personligt healingsarbejde, er Healeren genial – ikke kun fordi hun er en kraftfuld healer, men fordi hun har en dyb forbindelse til dit hjerte og din vilje. Din hjerteenergi er så vigtig for at din healing overhovedet kan ske, og din vilje er din styrke, der skal hjælpe dig igennem hele processen.

Du kan trygt bruge Healeren, som en aktiv støtte i både korte og lange perioder, hvor du har behov for den ekstra styrke Healeren giver.

Healeren er også et helt vidunderligt redskab til dybe visualiseringer. Hendes styrke er evnen til at støtte dig i at åbne op og gå endnu dybere ind i dine visualiseringer end du plejer. Så forestil dig lige hvor vild og intens hun er, når du laver healende-visualiseringer.

WAUW, siger jeg bare!

Måske er du mere til en anderledes måde at åbne op for din hjerteenergi på. Her kan Healeren klart at anbefales. Ja, hun hører til dit hjertechakra, så prøv at mærke kraften, når du lægger din hånd med Healeren på hjertet. Det er en ret speciel aktivering af din hjerteenergi, så sørg for at have god tid og ro til at mærke den vidunderlige forbindelse til dit hjerte.

Lyder Healeren lige noget for dig?

Så er det nu du skal sikre dig din – der er få af dem og den er ret populær!

Chakra: Hjertechakra