HealingHeartTribe – Harmonisering og kærlig HjerteEnergiHealing

DKK 299,00
En blid og kærlig harmonisering, der healer din hjerteenergi.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 3-8 mm

HealingHeartTribe er virkeligt et skønt Energiarmbånd til dig der søger en selvkærlig og blid hjertehealing. Her hjælper hun dig med at harmonisere og give balance i de tunge følelser og energier, som lukker for din hjerteenergis frie flow. Hun er stille og rolig i sin milde og omsorgsfulde energi, så du kan trygt forbinde dig med hendes healing.

Det er med HealingHeartTibe du arbejder med at genskabe din følelsesmæssige balance og din evne til at forbinde dig med dit hjerte. Derfor er hun også oplagt til dig, der har været styret af din frygt og mistillid. Hun er til dig, der har bygget en mur omkring dit hjerte, så du aldrig kunne såres igen. Ja, jeg ved godt, at det er sårbart at være sårbar – men her har du en healende kraft, der hjælper dig med at sænke paraderne, så lyset og håbet igen kan slippes ind.

Brug endelig HealingHeartTribe til at skabe harmoni og re-connecte til dit hjertes magiske energi, som en start på din selvkærlige rejse.

HealingHeartTribes energier er netop som skabte til at støtte dig igennem hele din proces - til hendes job er gjort og du skal videre i livet. Ja, igen er det et bredt, men fokuseret, energispektrum du får med hende. Det betyder at der altid er en energi og egenskab, som du kan forbinde dig med – uanset hvor du er på din selvkærlige rejse.

Selvfølgelig er HealingHeatTribe skabt med ægte, naturlige og healede krystaller og sten, som her er Howlit, Månesten, Agat, Rosakvarts, Lepidolit, RøgKvarts, klar Kvarts (Bjergkrystal) og Solsten.

Så er du klar til at starte en selvkærlig og healende rejse med din hjerteenergi?

Ja, så bliver HealingHeartTribe din her