JoyfulTribe – Spreder naturlig lykke og glæde

DKK 299,00
En stærk forbindelse til naturens harmoniske og stabiliserende energier.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 4-8 mm

JoyfulTribe er virkelig en storfavorit!

Hendes forbindelse til naturens healende og fredfyldte krafter, er vidunderlige at nyde og arbejde med. JoyfulTribe er, som naturen, yderst stabiliserende og skaber balance i krop, sind og sjæl. Hun er en kraftfuld hjertenergihealer, der hjælper dig med at skabe indre ro, klarhed og velvære, så du kan være nærværende og i harmoni med dig selv.

JoyfulTribes energier skal støtte dig i at heale ved at slippe de negative tanker, mønstre og gamle energier fra fortiden, og hjælpe dig med at rette fokus på det, som giver dig glæde og lykke i livet.

Ja, hun er fyldt med en optimisme, der ved, at du er din egen kilde til den overflod, der venter på dig. Derfor er hun oplagt at bruge, hvis du står overfor en ny begyndelse, et energiskift, som er præcis den vej, der kalder på dig. Her skal hun nok støtte dig, hvis du bliver usikker, og minde dig om, at du har den styrke, der skal til.

Selvom hun for nogen kan føles meget kraftfuld og intens i sin energi, så er alt ved hende i balance – så du kan trygt lade hende sprede sin energi til dig. JoyfulTribes energispekter rækker nemlig fra den beroligende og stabile (harmoni) til den klare og fremadrettede energi. Så der er altid et eller flere aspekter og egenskaber, som du kan trække på med hende.

Så nyd hende alt hvad du overhovedet kan!

Chakras: Hjertechakra, 3. øje og Kronechakra

Med JoyfulTribe får du krystal- og stenenergi fra Grøn Aventurin, MosAgat, Howlit, klar Kvarts og hvid Kalcedon

Så er JoyfulTribe lige noget, der passer til dig?

Ja, så bliver hun din her. ENJOY!