Kali – krigeren og beskytteren

DKK 299,00
Så, her er hun! Stærkere end nogensinde før! Kali – mit absolutte favorit Energiarmbånd, når det kommer til STÆRK og vild energibeskyttelse.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Dette Energiarmbånd er opkaldt efter den hinduistiske gudinde, Kali, da hun er det perfekte billede på, hvad dette Energiarmbånd er, og skal gøre for dig, der bærer det.

Gudinden Kali er kendt for sin stærke power, der suger negativitet og ondskaben ud af dem, der tilbeder hende. Kali bekriger dæmoner, det falske, desillusioner og destruerer ondskaben – ja, døden over egoet. Den anden side af Kali er den kærlige moder, beskytteren og den omsorgsfulde gudinde.

Energiarmbåndet Kali er netop perfekt, når du kæmper mod dit mørke, stormene og dine skygger. Du bruger hende til at beskytte dig mod det, der dræner din energi, eller til at finde din styrke til at sige til eller fra, og fjerne dig fra giftige situationer.

Er du særlig sensitiv overfor energier, og føler dig hurtigt overloaded og overstimuleret i hverdagen, er Kali også helt perfekt til dig.

Med Kali Energiarmbåndet får du et af mine stærkeste energiskjold, hvor du er beskyttet med hele 6 typer af de mest kraftfulde krystalenergier.

Med andre ord, er denne Kali både din kilde til styrke og din personlige beskytter – intet kan stoppe dig med Kalis kaft ved din side!

Chakra: rodchakra