Khan – Personlig lederskab, styrke og power

DKK 299,00
Khan – Bliv lederen og herskerinden i dit liv

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 8 mm

Her er hun, den stærke og kraftfulde Khan, der styrker dit personlige lederskab, så du kan tage din POWER tilbage!

Har du mistet dit fokus, er du faret vild i livet, eller har du givet din energi, kærlighed og tid til nogen eller noget, der alligevel ikke tjente dig?

Bum! Så er er Khan dit Energiarmbånd!

Med hendes energi skaber du fokus, målrettethed, som en tiger på jagt. Hver beslutning kræver en handling – og du bliver skarp og modig.

INGEN kan rokke dig eller vælte dig omkuld, for du og Khan er på en mission, og har hverken tid eller lyst til andres bullshit.

Ja, der er fuld kraft på Khan.

Hun hjælper dig med at bryde ud, til at handle og skabe et liv i overflod, som du virkelig fortjener. Med hende er fremad den eneste vej, og forandringer er et must for, at du kommer i mål. Khan hjælper dig med at bryde gennem dine gamle mønstre, så nye muligheder og løsninger kan vise sig.

Du er i centrum – du er hovedpersonen og herskerinden i dit liv.

Lad Khan være din vilde energicoach, der støtter dig gennem din proces – uanset om det er dybt personligt og følsomt, karrieremæssigt eller i forhold til dit livsformål.

Rigdommen, hvad end den er for dig, kan først udfolde sig, når du tager dit lederskab til dig, dyrker dine styrker og din power – så skal du bare se løjer!

Værsgo, siger jeg bare – snup din Khan med det samme!

Chakra: Rodchakra