Selenit krystal – den KRAFTFULDE og smukke MesterHealer!

DKK 135,00
Et stykke af himlen til dit Energiarbejde!
ALTID gratis fragt!

Dén her! Jamen altså! Uanset hvordan jeg beskriver denne smukke og illuminerende Selenit krystal, vil det bare aldrig rumme ALT det den er og kan.

Her får du en af de absolut stærkeste MesterHealer krystaller med smukke fantomer, som du vil ELSKE i dit Energiarbejde. Der er virkelig så meget styrke, storhed og kraft at hente her, trods hendes skrøbelige formation.

Hun er et yderst specielt eksemplar med mange fantom-niveauer gennem hele Selenit krystallen. Dette giver hende et helt særligt udtryk og en enestående Energi. Hun er en adgangsgiver Selenit, der forbinder sig til den universelle bevidsthed, og dit højere selv.

Selenit krystallens styrker er i sig selv utrolig mange – alt fra den dybeste healing af blokeringer, til de vildeste høj-vibrationelle åbnings- og spirituelle oplevelser. Brug endelig Selenit til alle typer af healings-Energiarbejde, da hendes kraft altid vil tage dig til dit næste niveau.

Jo, der er forskel mellem at arbejde med den hurtige Satin Spar og Selenits kraft. Hvor Satin Spar er flydende og i bevægelse i sin Energi, er Selenit langt mere ophøjet, grandios og ’stor’ i sin Energi. Derfor er hun helt genial at bruge som en aktiverings-krystal, der åbner op og frigører – uanset om du bruger hende til healing, manifestationer eller Lys-Energiarbejde.

Brug hende endelig til aktivering af dit 3. øje og krone chakra, da hun passer helt perfekt til disse chakras. Her vil du opleve hvordan hendes udendelige kraft konstant ekspanderer og rækker længere ud. Med sine fantomer er hun også oplagt til ’Crystal-gazing’-meditationer, hvor du via synssansen åbner op og forbinder dig med hendes stærke krafter.

Det er virkelig kraftfulde og INTENSE sager!

Denne Selenit krystal er virkelig et pragteksempel på alle Selenits egenskaber - Energiaktivering og åbning, klarsyn, healing, vitalisering, Energirensening og LivsEnergi (og meget meget mere). Brug hende når du føler dig ’nede’ til at give dig styrke og heale, og brug hende når du er ’oppe’ til at komme endnu højere op.

Tag ikke fejl, at arbejde med den rene og rå Selenit er MEGET intenst, når du først har forbindelse til hendes Energi og egenskaber. Når du først har dét, så bliver hun din go-to krystal, som du ville tage med på en øde ø, som den eneste krystal. Ja, så vidunderlig er hun!!!

Og ja, du kan også bruge hende som en Energistation under andre krystaller (forsigtigt!), eller til Energirensning af dig selv og dine krystaller.

Et tip: Sid med din Selenit når du mediterer (eller blot slapper af) og mærk hvordan hendes Energi ’blæser’ gennem din krop. Brug hende endelig under fuldmånen på dit 3. øje eller krone chakra, det er FANTASTISK!!!

Så skal denne skønne MesterHealer Krystal være din?

Vægt: 66 g


Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.