LifeForceTribe – Livsenergi, viljestyrke, mod og masser af KRAFT

DKK 299,00
Energibeskyttende og helende styrke der giver dig modet til at handle!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 4-8 mm

Så! Her er det de tunge skyts, der kommer frem!

LifeForceTribe er nemlig, som en søster til det kraftfulde Energiarmbånd, Kali. Ja, her får den en stærk allieret, der giver dig styrke og kraft til at rejse dig fra mudderet, du sidder fast i. Tag ikke fejl, hun er intens og insisterende, så kridt skoene, for det er her det sker!

LifeForceTribe støtter din udholdenhed, din viljestyrke og grundlæggende livsenergi. Hun giver jordforbindelse, så du ikke flyver væk, men har modet til at se virkeligheden direkte i øjnene. Bare rolig, she’s got your back – for hun handler lige så meget om at aktivere din styrke, booste din selvtillid og dit selvværd. Her tilbyder hun dig en kraftfuld healing af det, der blokerer din vej frem ad.

Ja, det kan lyde ’tungt’, men det er hun ikke. For hendes styrke ligger i livsenergiens flow, der netop frigiver mere energi og mere overskud at trække på. Den effekt er så vigtig for din motivation til at kæmpe videre, heale og handle, når du går igennem svære tider.

Og med hende er du virkelig godt energibeskyttet!

LifeForceTribe er derfor oplagt til dig, der søger en kraftfuld beskytter og healer til at hjælpe dig med at komme videre i livet. Hun er til dig, der har siddet fast i dine blokeringer og kriser, men nu gerne vil have styrken og energien tilbage. Ja, så start her! Start med hende.

LifeForceTribes energispektrum er skabt med en potent og intens krystal- og stenenergi fra Granat, Tigerøje, Blodsten, Karneol, Onyx, Obsidian, Agat og Pyrit

Chakras: under Rodchakra til SolarPlexus

Så er LifeForceTribes egenskaber lige noget for dig?

Ja, så får du hende kun her!