EnergiHimmel – as above, so below

En EnergiHimmel er et vidunderligt og smukt energiredskab, der med krystallernes kraft skaber et helt specielt og stærkt energifelt omkring sig.

Ja, de minder om drømmefangere. Hvor drømmefangerens formål er at beskytte børn mod mareridt og onde ånder ved at fange og filtrere energierne om natten (ifølge den oprindelige Ojibawa legende), vil EnergiHimlen aktivere, stimulere og transformere energien.

Derfor er din EnergiHimmel oplagt at bruge som et stærkt energicenter, der åbner helt op for energierne, som lyser ned over dig. Den er genial at ligge eller sidde under, når du mediterer eller visualiserer. Her vil den fungere som en Energistation, der re-vitaliserer, styrker og healer din energi oppefra – som en skøn og kraftfuld kanal mellem dig og Universet.

Fantastisk, ikke?

EnergiHimlens net er, som den hellige Geometri, en struktur der forstærker effekten mellem krystallernes unikke sammensætninger og egenskaber. Energispredningen er utrolig stærk, da den både sker under, over og omkring EnergiHimlen. Dette gør at energien både er insisterende, intens og nem at forbinde dig med, uanset hvor du bruger din EnergiHimmel.

Brug din EnergiHimmel i et rum, hvor du har allermest brug for dens kraft og energiboost – dér hvor du arbejder, hvor du er kreativ, vil skabe harmoni eller have mere kraft til dét, du laver. Der er ingen begrænsninger. Ja, du kan endda bruge den i dit soveværelse, hvis du vil arbejde med din drømmeverden (hvis den er for vild i energien, så flyt den endelig).

EnergiHimler er ment til at hænge horisontalt, men du kan også fjerne 2 af ophængssnorrene, så den hænger vertikalt, ligesom en drømmefanger, hvis det passer bedre for energien i dit hjem.

EnergiHimmler er håndlavede med 100% ægte krystaller, healet med ritualer af Anna og med fuldmånens kraft.

Hver EnergiHimmel har sine egne helt særlige kvaliteter, energi og formål. Så hvilken passer perfekt til dig?

EnergiHimmel

DKK 450,00
UDSOLGT
DKK 450,00
UDSOLGT
DKK 450,00
UDSOLGT
DKK 450,00
UDSOLGT
DKK 299,00
UDSOLGT
DKK 299,00