Align With My Soul - EnergiHimmel

DKK 450,00
Skøn all-around energi og styrkende healing.

Diameter: 20 cm

Hold nu helt fest, hvor er denne EnergiHimmel SKØØØN!

Align With My Soul tilbyder dig et helt spektrum af all-around harmoniske, positive og healende energier. Ja, der er masser af styrker at trække på, uanset hvor og hvad du bruger hende til. Hun er næsten som en playliste med alle dine favoritsange på – lige fra kærlighedssangen til den sang, der bare rykker i din krop.

Så frem på dansegulvet, du!

Fordi hun er sådan en god all-around EnergiHimmel, er hun også perfekt at have i dit behandlerrum eller på din klinik. Hendes energi ’larmer’ ikke, men følger roligt med som en kærlig hjælpende hånd, der kun sætter ind, hvis der er behov for hende.

Align With My Soul handler om, at du altid kan forbinde dig med en eller flere af hendes mange energier – uanset formålet eller hvad din sjæl kalder på. Hvad der er den dominerende energi den ene dag, er det ikke nødvendigvis den næste. Med over 12 forskellige kraftfulde krystaller og sten – såsom hvid Månesten, Prehnit, Fluorit, grøn Aventurin, Agat, Solsten, Røgkvarts, Bjergkrystal, Howlit, Lepidolit, Rutil Kvarts og Labradorit kan jeg roligt love, at der er masser af vidunderlige energier at trække på.

Skal den smukke Align With My Soul være din?

Så snup hende lige her!