Star of the Gypsy Soul - EnergiHimmel

DKK 450,00
Den frie naturenergi til de skønne blomsterbørn.

Diameter: 30 cm

Kære gamle hippiesjæl, se nu lige denne smukke Energihimmel, som er skabt til dig, der elsker boho- og hippieenergien med hele dit hjerte. Ja, her arbejder du med naturens frie energier og visdom, der guider dig væk fra det falske, kunstige og overfladiske.

Star of the Gypsy Souls dybe energi tiltrækker altid de skønne blomsterbørn, der længes efter det frie liv, den frie ånd og sind. Hun handler nemlig om at sanse, mærke og føle dit indre, uden at dømme, men være tilstede og nærværende i energien. Her er der masser af plads til at danse i bare fødder, dyrke dine ritualer og bryde med alt det ’normale’.

Din sjæl vil elske hende for det!

Derfor er hun oplagt til dig, der i virkeligheden er en free spirit, som vil have mere af naturens kraft, spiritualitet og energi fra Moder Jord ind i dit hjem. Lad hendes åbenhed og positive energi nære dit hjerte, sind og sjæl. Hun er nemlig super gavmild, og spreder med glæde sin healende og harmoniserende energi.

I Star of the Gypsy Soul forbinder de skønne krystaller - Mosagat og forskellige variationer af Kalcedon (Agat familien) med inklusioner, til naturens – og din hjerteenergi.

Skal hun være din?

Så snup hende lige her!