Universe&Spirit - EnergiHimmel

DKK 450,00
Kraftfuld, spirituel udvikling og klarhed.

Diameter: 20 cm

Så! Se nu denne vilde EnergiHimmel!

Hold nu godt fast, smukke, for her er der fuld skrue på de mest fantastiske spirituelle healingsenergier, som du kan forbinde dig med og trække på.

Denne EnergiHimmel rummer både de skønne, blide energier og en kraft, der kan løfte din spirituelle udvikling til et helt nyt niveau. Samtidig er hun enormt energibeskyttende og stabiliserende, der skaber klarhed, hvor der nu er skygger og forvirring. Hendes kraft er dyb og feminin, som du trygt kan lade dig synke ind i, og åbne op for nye energier og tilstande.

Med hende skal du styrke dine spirituelle evner og din intuition på et langt højere niveau end nogensinde før. Hun vil noget med dig – noget der rækker ind i din sjæl og ud i Universet.

Lige så ren og klar som hun er, lige så ren og klar vil du blive under hende. Ja, hun er en kanal mellem Universet og dig (Spirit).

Universe&Spirit er en kraftfuld EnergiHimmel med hele 4 forskellige stærke krystaller – hvid Månesten, lilla Fluorit, Ametyst og Bjergkrystal , der hjælper dig med at åbne op for de spirituelle energier. Sammen skaber de en synergi af højvibrationer mellem hinanden, som stråler ud i rummet. Er det ikke bare for lækkert?

Så skal denne vilde EnergiHimmel, Universe&Spirit, være din?

Hun bliver din lige her