Energiløfter – med en fin og skøn energispredning (1 cm)

DKK 59,00
MiniEnergiløfter, der også kan bruges som energismykke.

Diameter: 1 cm

Ja, er den ikke bare sød?

Den lille Energiløfter har meget fin energispredning, som fungerer bedst enten sammen med 1-2 krystaller, i et meget centreret space (et alter eller en lille Energistation) eller som et Energismykke – som halskæde.

Ja, brug den gerne som Energismykke når du mediterer, visualiserer eller som en ekstra kraft i hverdagen. Her fungerer den ligesom den store Energiløfter – bare for din egen personlige energi. Lad den gerne hænge over solar plexus eller dit hjertechakra, hvor den sprede enten din hjerteenergi eller styrke ud. Omvendt vil den også sende energien fra rummet du er i, solen eller månen (hvis du er ude) ind i dit energifelt.

Hvis du bruger den sammen med dine krystaller eller Energiarmbånd, vil jeg anbefale, at du kun bruger få af dem sammen med den lille Energiløfter. Da den jo er ret lille, har den størst effekt, når den er i tæt kontakt med krystallerne eller med dig – alt efter hvordan du bruger den.

Jo, du kan også sagtens hænge den i vinduet, og også bruge den til Fuldmånerensning – så længe den er tæt på krystallerne.

Mini-Energiløfteren har en 45 cm rød snor - rød for livsenergi, flow og passion. Snoren kan nemt forkortes eller udskiftes med en anden, hvis du ønsker en anden farveenergi.