Energiløfter – perfekt til mindre værelser, små vinduer og til at tage med dig på tur (3 cm)

DKK 79,00
Smuk og magisk Energiløfter, der spreder en vidunderlig energi.

Diameter: 3 cm

Denne smukke Energiløfter fungerer præcis som den store, den er bare mindre i omkreds, hvilket gør den ideel til mindre værelser, små vinduer eller til at tage med dig på tur eller ferie.

Brug den til at hænge i et vindue, hvor den spreder solens energi ud i smukke regnbuefarver. Eller til at hænge over dine energistationer med krystaller, hvor den er med til at sprede deres energier ud i rummet.

Denne Energiløfter er også perfekt at bruge til indendørs fuldmånerensning af dine krystaller, hvor du enten kan hænge den i vinduet over krystallerne, eller blot lade den ligge sammen med dem. Her forstærker Energiløfteren månens stråler under rensningen – så lækkert!

Ja, medium størrelsen er ret populær, da den er ideel at tage med på farten, hvis du både bruger den hjemme og et andet sted, eller til at tage med på ferien. Brug endelig posen til at transportere den i.

Energiløfteren har en 45 cm rød snor - rød for livsenergi, flow og passion. Snoren kan nemt forkortes eller udskiftes, hvis du ønsker en anden farveenergi.

Snup din medium Energiløfter to-go her!