+CREATION PROCESS+ // Skaberfrekvens i krystalkode med Energiløfter (UPDATE!)

DKK 299,00
Aktiverende og stimulerende skaberfrekvens.

27 x 3 cm

+CREATION PROCESS+ er en af mine absolut favorit Energiløftere! Her er der aktivering hjerteenergi, healing og skabelses-energier, der løfter og inspirerer.

Tag ikke fejl af hendes milde ydre, hun er såå fantastisk! 

+CREATION PROCESS+ er oplagt at bruge i rum, hvor energien skal synge af kreativitet, inspirationer og ideer som skabes fra et åbent hjerte. Brug hende derfor gerne i rum hvor dialogen og samværet skal være åben, fri og dynamisk – og selvfølgelig med kærlig energi fra hjertet. 

+CREATION PROCESS+ er aktiverende og stimulerende, og så er hun genial til at genskabe balance, så energiflowet let kan bevæge sig i rummet. Dog arbejder hendes energi mere subtilt, som en blid brise, hvilket betyder at du ikke bliver overvældet. Men lysten til skabe, være nærværende og udvikle dine ideer er hendes styrke, som du nemt vil kunne forbinde dig med.

Brug hende endelig også gerne i rum, hvor du har nemt ved at mærke hvad dit hjerte kalder på. 

+CREATION PROCESS+ har en kanaliseret frekvens, som er så utrolig fin og åben, at du altid har adgang til den. 

Deruover har +CREATION PROCESS+ en unik krystalkode med særligt udvalgte og healede krystaller af den lyseste grønne Fluorit, som jeg overhovedet har kunne finde – og selvfølgelig en skøn EnergiLøfter, der sender smukke regnbuer ud i rummet. Ja, det er virkelig et ’match made in heaven’ mellem de to EnergiRedskaber!

Så lad endelig +CREATION PROCESS+ sprede sin energi ud i dit hjem, og lad hende gavmildt dele ud af hendes egenskaber til alle som kommer der.

Hun bliver din lige her.