+Sacred Union+ // HjerteFrekvens og krystalkode med EnergiLøfter (til dit hjerterum)

DKK 299,00
Healende Hjertefrekvenser og Energiløfter til hjerterummet i dit hjem.

27 x 3 cm

Er du klar til mere kærlig energi i dit hjem?

Så er hende her lige noget for dig!

Den skønne +Sacred Union+ er nemlig en kanaliseret frekvens og krystalkode, der spreder de dejligste hjerte- og kærlighedsenergier ud i dit hjem. Med sit brede energispektrum er der masser af krystalenergi til at aktivere og stimulere hjerteenergien i rummet – også når solen ikke skinner. 

Og når solen skinner … WAUW! Så er der virkelig gang i den!

Her får du altså den skønneste to-i-en-effekt med Energiløfteren og krystalenergierne, der både virker sammen og hver for sig. 

+Sacred Union+ har en unik krystalkode med særligt udvalgte og healede krystaller, så som grøn Aventurin, grøn Fluorit, Mos Agat, Prehnit, Rosakvarts og Rhodonit – og selvfølgelig en skøn EnergiLøfter, der sender smukke regnbuer ud i rummet.

Ja, hende her oplagt til dig, der arbejder med løfte den healende hjerteenergi hos dig selv, din familie og i dit hjem. Og ja, hun kan bestemt også bruges i et børneværelse! Her vil hun være FANTASTISK! Krystalenergien er nemlig fyldt med kærlig, lykke og healende hjerteenergi, som de fleste børn helt naturligt forbinder sig med.

+Sacred Union+ er ganske vidunderlig, kærlig og omsorgsfuld i sin energi – det er ren nydelse for sjælen og energien i dit hjem. Lad hende blot hænge og sende energierne ud til alle, der vil nyde godt af hende.

Så er denne skønne og hellige enhed lige noget for dig?

Ja, så bliver hun din lige her!