EnergiLys - til hverdags magi, Energi aktivering og skønne Ritualer

EnergiLys er FANTASTISKE til at stimulere, styrke og understøtte Energien i dit hjem, under dine Ritualer, på dit kontor eller i din praksis – ja, alle steder, hvor du nu har lyst til at åbne dit Space op med EnergiLysets aromatiske kraft. Nyd de skønne og naturlige dufte der roligt breder sig, og skaber en helt særlig stemning og atmosfære. Hver EnergiLys’ duft inviterer dig til en sanselig og magisk oplevelse, da det er ikke tilfældigt at din lugtesans er så tæt på dit tredje øje.

Lys har altid haft en central rolle i både Energiarbejde og i Ritualer, men du kan sagtens bruge disse EnergiLys lige så ofte, du har lyst til at nyde deres skønne Energi og kraft. Duftene er afbalancerede med fine noter, der giver en helt naturlig og klar strøm af deres aromatiske Energi i rummet.

Tip: Brug gerne dit EnergiLys efter du har EnergiRenset dit hjem med røgelse til at invitere en ny og frisk Energi ind i dit hjem. Eller brug det, når du har behov for at styrke det EnergiFlow, som giver dig præcis det rette ’mood’ til dét du skal lave.

Jo, du kan sagtens også bruge eksempelvis EnergiLyset ’Full Moon’ også selvom det ikke er fuldmåne.

Ja, der vist ved at være ret anerkendt at dufte påvirker os. De kan stimulere dine sanser, krafter og følelser – kærlighed, kreativitet, inspiration, åbenhed, fokus og mange andre at dine styrker. Derfor er EnergiLys så geniale. Hvis krystaller havde en duft vil de helt sikkert dufte lige så skønt som disse vidunderlige EnergiLys.

Du kan med fordel stille dit EnergiLys sammen med dine krystaller, Energiarmbånd eller på dit alter. Du kan også have det stående så du deler ud af EnergiLysets kraft til din familie, venner og andre, der kommer forbi hvor det står.

EnergiLys er selvfølgelig af 100% naturlig, plantebaseret, vegansk Sojalys med dufte af rene æteriske olier. EnergiLys har ca. 40 timers brændetid.

EnergiLys (NYT!)

DKK 179,00
Armbånd Info
DKK 179,00
Armbånd Info
DKK 179,00
Armbånd Info
UDSOLGT
DKK 179,00
Armbånd Info