EnergiSpray

Mærk de positive og stærke Energier omkring dig

EnergiSpays er simpelthen himmelske! Glæd dig til at mærke hvordan de aktiverer de positive energier, dine sanser og skaber en helt særlig atmosfære på samme tid. WAUW! Ja, EnergiSprays er det perfekte alternativ til røgelser – og det bedste er, at du kan tage dem med dig!

Hver EnergiSpray er fyldt med positive energier fra kraftfulde KrystalEssenser, skønne naturlige æteriske olier og Florida Water. Florida Water har siden 1800-tallet været brugt både i flere traditioner, så som Voodoo, Hoodoo, Wicca og Santeria, til Energirensnings-ritualer og velsignelser. Selv i dag bliver Florida Water ofte brugt som erstatning af helligt vand i magiske ceremonier og ritualer.

Ja, der er virkelig fuld styrke i din EnergiSpray!

Du kan bruge din EnergiSpray til åbne op for energierne omkring dig, som en Aura- eller chakraspray, eller til at styrke energierne i dit hjem eller sacred space. EnergiSprays er oplagte at bruge i dit Energiarbejde eller i ritualer, før du mediterer eller visualiserer. Du kan også bruge den i løbet af dagen, som en hurtig Energi-’Pick Me Up’ til at løfte din energi.

Så smart, ik?

Hver EnergiSpray har sine helt egne egenskaber og kvaliteter, så der er helt sikkert også en der passer til dig.

Du kan læse mere om dem her

EnergiSpray

UDSOLGT
DKK 179,00
UDSOLGT
DKK 179,00