Horizons – Nye begyndelser, Energi transformation og kreativitet

DKK 179,00
En ny start og energiopfriskning, der dufter vidunderligt af Citrongræs, Citronmelisse og Petitgrain.

Mængde: 80 ml

Horizons er en opfriskende aktiverings-EnergiSpray, der rigtig ’rusker op’ i energierne. Hun handler om at skabe åbenhed for dine kreative livsvisioner og nye måder at gøre tingene på. Med hende skal du ud af den stramme comfortzone og finde din nye genizone!

Horizons egenskaber støtter dig i en energitransformation fra de mere indadvendte energier til de udadvendte, der stråler og sprudler. Med hende skal du være kreativ og nysgerrig på alle dine muligheder, som ellers kan være svære at se. Ja, der er meget mere derude, der skal udfoldes - så tag endelig på eventyr med hende her.

Horizons handler ikke direkte om din personlige udvikling, men en aktivering, der udvider dine horisonter. Så brug hende endelig når du føler, at du er gået i stå, eller står i stampe i et gammelt mønster, der bare ikke tjener dig længere. Eller, når du har brug for et frisk pust af positive energier i løbet af dagen! Ja tak, hun er nemlig genial at have med i tasken.

Personligt bruger jeg hende også gerne til at åbne op for energierne før mine ritualer! Simpelthen fantstisk!

EnergiSprays er lavet med masser af positive energier fra KrystalEssens, æteriskeolier og Florida Water (du kan læse mere om Florida Waters egenskaber på siden om EnergiSprays). Krystallerne i Horizons KrystalEssens er masser af Citrin, gul og orange Calsit, Optisk honning Calsit og Kvarts.

Chakras: Virker stimulerende på alle chakras, men hører primært til SolarPlexus

Så er du gået lidt i stå og mangler en ny begyndelse?

Ja, så er Horizion lige her til dig.