Synchronicity – Afklaring, helhed og nærvær

DKK 179,00
En beroligende energibeskytter, der støtter dig i at se helheder og sammenhænge. Dufter skønt af Lavendel, Eukalyptus, Sort Peber og Cajeput.

Mængde: 80 ml

Hvor de andre EnergiSprays har mere aktiverende effekt, er Synchronicity next level. Hendes energi er mere rolig, klar og afklarende, som gør det lettere for dig at se helheder og sammenhænge. Ja, det gælder både i dit liv, som i fortid og nutid, men lige så meget mellem din energi og de resultater du skaber.

Synchronicity skaber en beroligende og beskyttende energi omkring dig, så du nemmere kan åbne dig op og modtage energierne. Hun handler om at se det store billede, der i sin helhed bliver meningsfyldt, når enkeltdelene ikke forstyrrer dit perspektiv. Her skal du mærke og være nærværende de mange vidunderlige energier, der altid arbejder for dig.

Synchronicity er derfor oplagt til dig, der kalder dig selv for perfektionist, men i virkeligheden er en detaljerytter, der spender ben for sig selv. Hun er til dig, der vil have en mere klar og åben energi omkring dig, som du let kan overgive og være nærværnede med. Bare rolig, hun skal nok passe godt på dig i din proces. Brug hende også gerne til at frigøre dig fra energier, der forstyrrer og irriterer, og forbind dig med hendes høje og klare energi i stedet for.

EnergiSprays er lavet med masser af positive energier fra KrystalEssens, æteriskeolier og Florida Water (du kan læse mere om Florida Waters egenskaber på siden om EnergiSprays). Krystallerne i Synchronicitys KrystalEssens er masser af Ametyst, klar Kvarts, Tektit, Celestin og Labardorit

Chakras: Halschakra, 3. øje, Kronechakra og opefter

Så vil du også omgive dig og dit hjem med den skønne Synchronicitys energi?

Ja, så bliver hun kun din lige her!