The Energy Rising - Opløftende nydelse, lyst, kærligheds- og Hjerteenergi

DKK 179,00
En skøn følelse af et indre forår, der dufter kærligt af Ylang Ylang, Cajeput og en lille note af Scots pine.

Mængde: 80 ml

Den dejlige og kærlige Energy Rising, spreder en skøn følelse af et indre forår i dig – fyldt med lyst, nydelse og hjerteenergi. Ja, her er tale om at aktivere en vital livsenergi og lyst, så du kan sprede din kærlighed og livsglæde ud i verden.

Energy Rising stimulerer dine sanser, følelser og krop på en varm, lys og kærlig måde. Med hende skaber du et rum og en energi omkring dig, der elsker og accepterer dig, præcis som du er. Hun handler om dig – dér hvor din livsglæde lyser ud af dig, og du har lysten til mærke og sanse igen.

Derfor er Energy Rising oplagt til dig, der arbejder med selvkærlige ritualer, selvaccept og Hjerteenergiens magiske flow. Hun er til dig, der vil nyde at mærke kærligheden suse i dit indre, og skabe liv fra dit hjerte. Ja, hun handler virkelig om at løfte energien omkring dig med en af universets mest vidunderlige vibrationer – kærligheden.

Du kan trygt forelske dig i denne kærlige EnergiSpray.

EnergiSprays er lavet med masser af positive energier fra KrystalEssens, æteriskeolier og Florida Water (du kan læse mere om Florida Waters egenskaber på siden om EnergiSprays). Krystallerne i Energy Risings KrystalEssens er masser af rød Jaspis, Rosakvarts og Karneol.

Chakras: fra Rodchakra til Hjertechakra

Så er Energy Rising lige den kærlige EnergiSpray, du leder efter, til at skabe den helt rigtige kærligheds-energi omkring dig?

Ja, så bliver hun din lige her!