Bruja Proderosa Blanco – det Hvide Energisæt

WAUW! Her er det mægtige Hvide Energisæt, som er helt perfekt til dig, der trænger til mere klar og kraftfuld lys energi i livet.

Det Hvide Energisæt er fyldt med de skønneste lækkerier, der styrker din lysenergi, klarhed og healingsproces. I Energisættet får du et helt spektrum af højvibrationelle energiredskaber og muligheder, som du kan bruge og kombinere alt efter hvor kraftig, du vil have energien. Brug dem til åbne op, BOOSTE og skabe volumen på dine krafter og styrker, der løfter din energi, dine intuitive evner og bryder gennem dine blokeringer. Du kan lade energierne guide dig gennem processen, eller bruge den aktivt til det formål, jeg ved, du kan mærke kalder på dig. Det handler om at styrke og støtte din værdifulde potentiale – personligt og spirituelt.

Ja, det er super stærkt og intenst, når du arbejder med de frigørende, lyse og flydende energier. Derfor er det Hvide Energisæt også sammensat så du enten kan trække på alle energierne, som en helhed, eller hver for sig og i dit tempo. Ja, der er en ren og klar energi-gave til dig, uanset om du er nybegynder eller super rutineret i Energiarbejde.

I det Hvide Energisæt får du:

2 kraftfulde krystal Energiarmbånd, Selenit (Satin Spar) Healerstav, Krystalolie med klar Kvarts, Palo Santo, en Centrerings Energiløfter, en XL klarheds Divinity Bottle og en lille dobbelttermineret krystalstav.

BUUUUUM! Der er virkelig INGEN Energisæt, som hende her.

Vil du vide mere om det Hvide Energisæt og de forskellige redskaber?

Så se med lige herunder!

Hvidt Energisæt

DKK 1.199,00