IntentionsKrukker – Notes to the Universe

Åh, de magiske IntentionsKrukker.

IntentionsKrukker er helt fantastiske til at sætte kraftfulde intentioner med – til at sende beskeder ud i universet om alt dét, dit hjerte og sjæl længes efter, og det du vil skabe mere af i dit liv. Alt starter med en intention, uanset om det er kærlighed, rigdom eller spirituel udvikling. Din intention handler om klarhed og om at gøre dine ønsker bevidste, og lade Universet gøre sit arbejde for styrke dig i din proces og tiltrækningskraft.

IntentionsKrukkerne er fyldte med hellige urter, blomster, dufte, salte og kraftfulde krystaller, der åbner op for energien, som skal støtte dine intentioners dybeste formål. Derudover har hver Intentionskrukke en dobbelttermineret Bjergkrystal spids, som styrker beskedforbindelsen fra dig til Universet, og fra Universet til dig.

WAUW!

Ja, dine intentioner er ikke kun håbefulde løfter til dig selv. Du er en del af noget meget større, en større plan, som kalder på dig. Du er nøglen til alt hvad der sker i dit liv fra dette øjeblik.

Så tag ikke fejl af din IntentionsKrukke – det er hverken en ønskebrønd eller et let quickfix. Den er starten på din nye rejse, en streg i sandet. Den handler ikke om alt det, du skal stoppe med, ofre eller lave om på ved dig selv. Tværtimod. Intentionskrukker handler om at styrke den du er, om at skabe mere liv og om at komme tilbage i din kerne, dér hvor du og din energi virkelig blomstrer.

Apropos at blomstre, så er der enten et Flower of life- eller Sri Yanta-symbol på Intentionskrukkens låg. Begge er her stærke aktiveringssymboler, hvis hellige geometri forbinder kraften mellem mennesket og Universet, det indre og det ydre, og det at modtage og at give.

Der er to måder, du kan bruge din IntentionsKrukke på. Du kan skrive noter med dine intentioner, som lægges i krukken under krystalspidsen. Du kan også stille krukken ovenpå din manifestationsjournal, drømme- eller taknemlighedsdagbog. Eller du kan lade krukken stå åben, når du laver dét, der nærer din sjæl, for at sende en besked til Universet om at tiltrække mere af netop den tilstand.

Brug gerne IntentionsKrukken ved fuldmåne, da du her har ekstra energi til at åbne op for dine dybeste ønsker og modtagelse af Universets beskeder til dig.

Ja, det er kraftfulde sager, når du starter din nye rejse mod alt det, du ønsker dig. Det ér muligt!

Så find den IntentionsKrukke der passer helt perfekt til dig lige her.

IntentionsKrukker

UDSOLGT
DKK 249,00
UDSOLGT
DKK 249,00
UDSOLGT
DKK 249,00
UDSOLGT
DKK 249,00