FreeSpirit – beskeder til Universet

DKK 249,00
Mere kærlighed, hjerteenergi og selvkærlige intentioner.

FreeSpirit er i sandhed mulighedernes IntentionsKrukke. Hun handler om at styrke dig, din motivation og booste dine potentialer. Ja, hun er virkelig skabt til dig, der vil sætte kraftfulde intentioner om at skabe nyt i dit liv og træde ind i dit lys – modig, stærk og selvsikker.

Har du drømme, evner eller små hemmelige fantasier, som du vil elske at se blive til virkelighed, er hende her til dig. FreeSpirit IntentionsKrukken skal netop forbinde dig med de stærke energier, som kalder og sender dig fine budskaber om dét, du skal skabe og udvikle. Med hende skal du lukke op, være kreativ og tænke nyt i livet. Der er ingen grænser for, hvad du kan opnå, når du ved, hvem du er og står stærkt dit lys. Og første skridt på rejsen er netop at sætte kraftfulde intentioner for hvem du er, hvad du gør, og hvem du vil være, når du når dit mål.

Skriv dine intentioner ned og læg dem i eller under krukken og bed Universet om styrke og hjælpe til at skabe dét, du drømmer om.

FreeSpirit har en unik blanding af særligt udvalgte blomster og urter (så som Calendula, Hvid Salvie, Patchouli, Jasmin, Rose), salte og krystaller. Krystalenergien kommer her fra den stærke Karneol og Bjergkrystal, hvor den dobbeltterminerde klare Kvarts fungerer som en katalysator og energiforbinder. Derudover er Flower of Life-symbolet, en hellig geometri, der her fungerer som et livsgivende aktiveringssymbol på IntentionsKrukken.

Så vil du også sætte kraftfulde intentioner, der skal styrke dig og din energi, så du kan skabe dét, der kalder på dig?

Ja, så er FreeSpirit perfekt til dig!

Hun bliver din lige her.