HigherPerspective – beskeder til Universet

DKK 249,00
Spirituelle intentioner, Alignment og Energiforbindelse.

HigherPerspective er en vidunderlig IntentionsKrukke, som passer helt perfekt til dig, der arbejder med din spiritualitet, intuitive evner og unikke gaver.

At sætte dine intentioner med hende handler om at skabe en stærk energiforbindelse til de særligt spirituelle energier og potentialer, som du ønsker at åbne op for. Her kan du bede om den styrke, mod og kraft, som du skal have for at modtage den energistrøm, du længes efter. Ja, den venter også på dig. Med HigherPerspective arbejder du netop med at aligne dig med det kald, du allerede mærker lige under overfladen, og som du gerne vil have adgang til.

Du kan enten skrive dine intentioner ned og lægge dem i krukken, som en besked til Universet om dét du vil manifestere. Eller du kan have IntentionsKrukken stående, hvor du ønsker, at skabe en forbindelse, en kanal, som guider mellem dig og de højeste energier.

IntentionsKrukker har en mægtig energi, der fungerer bedst, når den bruges aktivt til et formål – det er ikke en ønskebrønd eller et quickfix, men et kraftfuldt redskab i dit Energiarbejde til at sætte livsændrende intentioner med.

HigherPerspective har en magisk blanding af særligt udvalgte urter og blomster (såsom lilla-,blå- og hvide Kornblomster, Lavendel og Hvid Salvie), salt og krystaller. Krystalenergien kommer her fra Fluorit og Ametyst, hvor den dobbeltterminerde klare Kvarts fungerer som en katalysator og energiforbinder. Derudover er Sri Yanta-symbolet en hellig geometri, der her fungerer som et aktiveringssymbol på IntentionsKrukken.

Så vil du også sætte stærke spirituelle intentioner, og få den kraftfulde støtte og energi fra krystallerne?

Ja, så er HigherPerspective perfekt til dig!

Hun bliver din lige her.