LoveMission – beskeder til Universet

DKK 249,00
Mere kærlighed, hjerteenergi og selvkærlige intentioner

LoveMission er den skønneste IntentionsKrukke til dig, der vil sætte selvkærlige intentioner, og tiltrække mere vidunderlig kærlighedsenergi med hele dit hjerte.

Med denne smukke og kærlige IntentionsKrukke skal du sætte kraftfulde intentioner, der fylder dit hjerte med glæde, forelskelse og passion – uanset om det er kærlighed til dig selv, andre, dit arbejde eller spirituelt.

Svaret er altid kærlighed.

Og det er dét LoveMission handler om.

Så brug hende til at forbinde dig med universets kærlige energier og dit hjertes ønsker. Du kan skrive skønne kærlighedsmantras, et kærestebrev eller hjerte-ord, som lægges i den magiske krukke. Eller lad hende stå et sted, hvor du ønsker at tiltrække mere smuk kærligheds- og hjerteenergi. Ja, hun er så skøn og smuk i sin energi.

LoveMission har en magisk kærlighedsblanding af særligt udvalgte blomster og urter (Rose, Hvid Salvie, Kornblomst og lidt Lavendel), salt og krystaller. Krystalenergien kommer her fra den kærlige Rosenkvarts, Peridot og grøn Aventurin, hvor den dobbeltterminerde klare Kvarts fungerer som en katalysator og energiforbinder. Derudover er Flower of Life-symbolet en hellig geometri, der her fungerer som et aktiveringssymbol på denne kærligheds IntentionsKrukke.

Så vil du også sætte kraftfulde kærligheds-intentioner, der skal fylde dig, dit hjerte og din energi op med alt den kærlige POWER fra denne IntentionsKrukke?

Ja, så er LoveMission perfekt til dig!

Hun bliver din lige her.