Protected&Free – beskeder til Universet

DKK 249,00
Energibeskyttelse, jordforbindelse og grounding.

Protected&Free er en FANTASTISK IntentionsKrukke, som er helt vidunderlig til dig, der arbejder med din jordforbindelse, energibeskyttelse og grounding af de stærke energier omkring dig.

Protected&Free handler om at sætte beskyttende intentioner, som er så vigtige for dig, der har en tendens til at flyve væk, blive overvældet og ’forlade’ kroppen, når energierne presser på. At bede Universet om energibeskyttelse med IntentionsKrukken handler netop om at få hjælp, så du trygt og roligt kan plante dine ben solidt på jorden og være til stede i din fysiske krop – også når energierne suser afsted.

Med denne IntentionsKrukke kan du også sætte vigtige intentioner om, at sige til og fra, sætte sunde grænser og fjerne dig fra negative situationer og energier, der påvirker dig. Ja, hun er vitterlig fyldt med beskyttende energier, der skal støtte dig igennem din proces.

Brug hende endelig til dine nedskrevne beskyttelses-mantras eller sætninger, der minder dig om, at du altid har et valg – og at du ikke skal give din energi væk til noget eller nogen, der ikke fortjener dig.

Med andre ord så handler denne IntentionsKrukke om at passe på dig og din energi – om at skære negative energier fra og løsrive dig fra de mønstre, der konstant holder dig tilbage. Ja, det er kraftfuldt og hårdt … men nødvendigt. Så lad Universet hjælpe dig til at handle på de budskaber, du får.

Protected&Free har en magisk blanding af særligt udvalgte urter og bær (såsom Hvid Salvie, Sort Peber, Enebær, Nellike, Nælde og rod), salt og krystaller. Krystalenergien kommer her fra Hematit og Tigerøje, hvor den dobbeltterminerde klare Kvarts fungerer som en katalysator og energiforbinder. Derudover er Sri Yanta-symbolet en hellig geometri, der her fungerer som et integrationsymbol på IntentionsKrukken.

Så vil du også sætte stærke intentioner, der skal beskytte dig og din energi med hjælp fra denne kraftfulde IntentionsKrukke?

Ja, så er Protected&Free perfekt til dig!

Hun bliver din lige her.