Selenit IntentionsKrukke – EnergiAktivering, manifestation og EnergiRensning af krystaller

DKK 396,00
Fri leg i dit Energiarbejde med den kraftige Selenit.

Værsgo’ så er der serveret en ordentlig skål Selenit! MUMS!

Denne overdådige IntentionsKrukke med masser af kraftfulde Selenit krystaller kan have flere funktioner og formål. Så slå dig endelig løs og brug den til alt du kan – det er er ingen begrænsninger her!

Du kan eksempelvis bruge den til at Energirense dine krystaller og Energiarmbånd med. Du skal blot lægge dem i krukken og lade Selenitten udføre sin magi. Lad dem endelig ligge i krukken til du skal bruge dem igen, eller til når du mærker de er klar. Ja, det er virkelig en simpel, men utrolig effektiv, Energirensningsmetode der altid giver et sikkert resultat – ren og klar Energi!

Som de klassiske IntentionsKrukker er denne også oplagt til at bruge til dine personlige manifestationer og intentioner. Den klare og illuminerende LysEnergi er som en Energisøjle der stråler ud af krukken med dine budskaber til universet. Selenits høje vibrationelle frekvens matcher og ophøjer altid kraften bag i dine intentioner – så tænk større end stort, når du bruger hende til at manifestere og sætte intentioner med. Igen, her er INGEN begrænsninger! Du kan læse mere om IntentionsKrukker her.

Du kan også bruge hende til ’fri leg’ i dit Energiarbejde. Brug hende eksempelvis som et flytbart Energicenter, eller som en del at dit krystal-alter eller Energicenter. Selenit krystallerne kan også bruges i krystalgrids eller placeres rundt i dit hjem. De er også oplagte at bruge til krystalhealing på din fysiske krop – prøv bare at lægge dem på alle dine chakras. WAUW! Det er ren POWER! Bare husk at når de har fuldført deres formål, skal de pænt tilbage i krukken igen. De har det bedst sammen når de ikke er i aktivt brug.

Med andre ord, så kan du bruge denne IntentionsKrukke til alt hvad jeg har beskrevet her – og alt det du ellers kan forestille dig.

Så skal denne smukke Selenit IntentionsKrukke være din?

Ja, så snup hende lige her