I am Love – kærligheds- og hjerteenergi krystalolie

DKK 259,00
Selvkærlig hjerteenergi, kærligheds- og hjerteåbner, held, lykke og hjerte-næring.

Mængde: 15 ml

Krystalolien ’I am Love’ aktiverer din hjerte- og kærlighedsenergi, og hjælper dig med at åbne op og modtage dét, der fylder dit hjerte med lykke. Ja, hjerteenergien er din kilde til din lykke – og din lykke din kilde til kærlighed. Med hende skal nu ære dit hjertes lys og alt dets kraft, som rummer hele dig, og spreder sig ud til andre fra dit smukke hjerte.

I am Love krystalolien handler om selvkærligeenergier, der støtter dig i at skabe fred og mærke dig selv fra din hjertekerne. Det er en magisk og kraftfuld proces, som hjælper dig med at slippe frygten, hårdheden og følelsesløsheden. Med hende åbner du op for løsningerne – den ubetingede kærlighed og hjerteenergiens naturlige flow. Hun er mild og feminin i sin energi, så det er let at forbinde og overgive sig til hendes skønne kraft.

Ved hjertesorger er hun en blid healer, der hjælper dig med at finde styrken og troen på kærligheden igen. Start altid med dig selv, som en selvkærlig rejse med I am Love, hvor du nærer dig selv og dit hjerte først. Ja, fyld dit hjerte op med alt den kærlighed og lykke, som du overhovedet kan – altid!

I am Loves primære energi (den store flaske) er en hjertelig blanding af kærlige Rosakvarts (kærlighed, hjerteenergi og hjertehealing) med særdeles skøn duft af Rose (kærlighed, indre fred, hjerteenergi). Den sekundære energi (den lille flaske) er en vidunderlig medhjælper af grøn Aventurin (lykke, held, hjertehealer, harmoni) med en dejlig mild duft af Skovfyr (sacred spaces, indre styrke, håb, vitalitet).

Chakra: Hjertechakra

Er I am Love den krystalolie, du har ledt efter?

Så bliver hun din lige her!