I am Sacred – Høj energi og spirituel krystalolie

DKK 259,00
Høje vibrationer, spiritualitet, bevidsthed, åbenhed og klarhed.

Mængde: 15 ml

Krystalolien ’I am Sacred’ hører bestemt til den kendte gruppe af spirituelle olier. Hun er skabt til dig, der arbejder med dine unikke evner, eller som gerne vil styrke din forbindelse til de højere energier. I am Sacred handler om at åbne op, være modtagelig og udvide din bevidsthed – om dig selv, dit formål og om skabe klarhed i din energi. Ja, hun har mange ting hun vil med dig, hvis du er bare en smule nysgerrig på alt dét, som rækker ud over det firkantede og ’normale’.

I am Sacred handler om at ære den hellige sjæl du er, og alt hvad du kan skabe ved at være åben og lys i din energi.

Derfor er I am Sacred en oplagt Krystalolie til dig, der vil udforske din spiritualitet, styrke din klarhed og forbinde dig med din særlige kraft. Hun er til dig, som ikke altid helt har troet på, at du er mere og kan mere, end hvad normer og andre har pålagt dig. Hun er ikke rebelsk eller en kamp-olie, men en rolig og afbalanceret energi, som støtter dig i at åbne op og modtage de gaver universet gemmer på – ja, derfor er hun hellig.

Brug hende gerne til at skabe ro, til at skrue ned for ’larmen’, så du kan mærke og modtage energierne. Ro, harmoni og balance er essentielle for at du kan forbinde dig med din højere bevidsthed og de kraftfulde vibrationer.

I am Sacreds primære energi (den store flaske) er en blanding af kraftfulde Ametyster med en balanceret duft af Lavendel og aktiverende duftnode af Eukalyptus. Den sekundære energi (den lille flaske) er en sand kraft i sig selv, med klar Kvarts og en duft af den vidunderlige Hvide Birk.

Chakras: 3. øje, Krone og opefter

Er I am Sacred din Krystalolie?

Så snup hende her!