I am strong – styrkende og vitalitets krystalolie

DKK 259,00
Styrke, selvtillid, mod, vitalitet, handling og lederskab.

Mængde: 15 ml

Krystalolien ’I am strong’ handler om din empowerment, at træde ind i din kraft og styrke, så du kan fylde og udvide dén du virkelig er. Ja, hun er en intens Krystalolie, der insisterer på dit mod og din fremdrift i livet. Derfor er hun også perfekt til dig, der har ’stået stille’ alt for længe, mistet troen på, at du er nok og at du kan skabe nye veje i livet.

I am Strong handler om at have modet til at være den du er, til at lege med livets glæder igen og at have styrken i dig selv (også i modgang). Hun handler om dine indre passioner, som nu stille hvisker ’Kom nu, du kan godt’ til dig. Samtidig er hun også en handlings-krystalolie, der vil fremad og skabe nye muligheder. For hende er forhindringer blot muligheder for at bevise commitment, fokus og fleksibilitet – der er mange veje til Rom, når du tør stole på dig selv og dine evner til at skabe de veje, du har brug for.

I am strong er især til dig, der allerede ved, at din styrke ikke handler om magt eller om at trumfe andre, men derimod om at være åben, sårbar, ærlig – og vigtigst af alt: tro mod den du er, og dine sande følelser.

I am strongs primære energi (den store flaske) er en blanding af lyse Karneol med skøn og klar duft af citrongræs og en lille ekstra duftnode af citronmelisse. Den sekundære energi (den lille flaske) er en kraftfuld medhjælper af Tigerøje med en afrundet duft af Sort Pebber og Nellike.

Chakras: Rod-, Hara-, og Solar Plexus

Er I am strong lige den Krystalolie, som du har ledt efter?

Så bliver hun din her!