I speak from my Heart – tal dit hjertes budskab

DKK 259,00
Budskaber fra hjertet, åben kommunikation, tal dit hjertes sandhed, hjerteenergi og velvære.

Mængde: 15 ml

Krystalolien ’I speak from my Heart’ er en af mine absolut go-to-krystaloiler, da hun netop handler om at tale sin sandhed fra hjertet – en sandhed, som du ikke kan analysere og ’hjerne’ dig frem til, men som flyder ud i verden med alt den power og styrke dit rene hjerte bærer i sig.

I speak from my Heart handler om at åbne op og kommunikere dine særlige budskaber – også selvom du føler dig usikker. Hendes energi er både mild og beroligende, men har også en kraft og styrke i sig, som hjælper dig under hele processen. Ved at samtidig at forbinde dig med hjerteenergien får du en helt magisk sammensætning, der skaber balance og overensstemmelse. Denne overensstemmelse betyder at der er sammenhæng mellem dét du sender ud og i dine følelser. Se, dét er der KRAFT i.

Derfor er I speak from my Heart oplagt til dig, der har lagt et ’filter’ på måden du sender dine budskaber ud i verden, som gør at det ikke helt er dig eller dine ord, der kommer ud. Det er måske en af hendes vigtigste opgaver, at hjælpe dig med at fjerne filteret, så du frit kan sprede dine budskaber til alle dem, der mangler at høre og mærke dem fra dig.

I speak from my Hearts primære energi (den store flaske) er en vidunderlig blanding af smukke blå bånd Agater (kommunikation, beroligende, løsner spændinger) med klar og frisk duft af Pebermynte (mental klarhed, frigørende) og en lille ekstra duftnode af Kamfer (igen klarhed og renhed). Den sekundære energi (den lille flaske) er en hjertelig og kraftfuld medhjælper af Peridot (Hjerteenergi, harmoni) med en afrundet duft af Bergamot (løfter energi, indre styrke, overkomme forhindringer).

Chakras: Hjerte- og halschakra – og 3. øje

Skal I speak from my Heart være din?

Så snup hende her!