Krystalolie til børn - naturlig og healende krystalolie UDEN æteriske olier

DKK 199,00
Skøn og mild kærlighedskrystalolie til børn.

Mængde: 10 ml

Denne skønne krystalolie er en perfekt og naturlig olie, der er som skabt til at støtte dit dejlige barn. Krystalolien til børn er fyldt med ren kærligheds -og lykkeenergi, som støtter hjerteenergiens healende flow. Ja, du vil elske den!

Krystalolien til børn er selvfølgelig mild, kærlig og beroligende, som en varm og tryg
omfavnelse, når der er behov for hendes blide kraft. Hun rummer den ubetingede kærligheds- og lykkeenergi, som støtter dit barn i at være til i denne fysiske verden (også i de perioder, hvor det er svært). Her tilbyder hun samtidig en blid og fredfyldt healing, der skaber balance og harmoni. Derfor er hun også lidt af en beskytter, som passer godt på dit barn, når bølgerne går højt for det lille pus.

Som forælder skal du vide, at dit barn har en helt særlig evne og forbindelse til krystalenergierne. Derfor skal du ikke gøre andet end at smøre dit barn – og gerne energirense den med fuldmånen.

Krystalolien til børn har kun en primær energi (altså en stor flaske), som er en blanding af den skønne hjerteenergi fra Rosakvarts, og lykkeenergi fra den vidunderlige grønne Aventurin. Olien er selvfølgelig 100% økologisk mandelolie – og uden æteriske olier.

Chakra: Hjertechakra

Så mangler du en skøn og naturlig krystalolie til dit barn?

Ja, så bliver hun din her!