KrystalVandsStav – Intuition, stabilisering og spiritualitet

DKK 199,00
Med denne KrystalVandsstav får du den forløsende og stærke energi, der støtter dig, din intuition og spirituelle udvikling. Fyld din krop op med Ametysternes fantastiske styrker, og mærk hendes kraft åbne op og beskytte dig på samme tid. Se beskrivelsen.

KrystalVandsStav til stabilitet og transformation

Denne stav er oplagt til dig, der er ved at vække dine evner, eller vil styrke dine unikke krafter. Hun handler om at styrke din klarhed og transformationsproces på en stabil og beskyttende måde.

Med hende kan du trygt tage nye skridt og gå nye veje, selvom det lige nu føles overvældende og mystisk.

Når du er i en udviklingsproces, er hun en skøn medhjælper og guide, der støtter i at mærke og fornemme præcis, hvad der er rigtigt for dig.

Brug hende gerne før, under og efter dine meditationer, ritualer eller behandlinger (uanset hvilken type behandler du er). Her vil hun åbne op, udfolde dine energier og skabe flow, så du med lethed kan ’tune’ ind på energierne.

Sådan bruger du Staven:

Før du går i gang med Staven, skal du vaske og skylle den – skyl til sidst af med koldt vand.

Vask kun den nederste del, så proppen forbliver tør – den må ikke blive våd.

Vær meget forsigtig når du vasker den – glasset er tyndt!

Brug et glas, der passer i højden med staven, som du kan se på billederne.

Fyld glasset op med vand, så det passer med krystallerne i staven. Lad glasset stå i 5-10 minutter, før du begynder at drikke af det.

Når der er ca. 2 cm vand tilbage i glasset, kan du fylde op med vand, så hun er klar igen, når du har brug for hendes styrke.

Chakra: 3. Øje, Kronechakra og dit energifelt

ADVARSEL: 

Stavene er skrøbelige, så du skal være meget forsigtig, både når du vasker og bruger staven. Stavene er derfor ikke egnede til børn, som rørepind eller til vask i opvaskemaskine. Vær forsigtig. Opbevar Staven sikkert, når du ikke bruger den.