KrystalVandsStav – Divine Illumanitation (KRAFTFULD!)

DKK 299,00
STÆRK frekvenshealing og spirituel guide!

Længde: 17,5 cm

Uha, her er der virkelig KRAFT at hente, smukke! 

Her er nemlig den STÆRKE Divine Illumanitation – en helt igennem vild KrystalVandsStav, der stråler af LYS-krystalenergi. 

Hun er til dig der arbejder med din spiritualitet, og ønsker en kraftig ressource både til ekspansion, healing, energiskifte og til at hæve din vibration. Ja, hun er utrolig og ganske grænseløs i sine kvaliteter, der kan blæse dig afsted udover stepperne. Der er så meget kraft at trække på, når du indtager hendes energi, som rækker ud fra dit indre til de højere Planer.

Divine Illumanitation oplyser og forstærker også dine personlige styrker, evner og særlige krafter. 

Ja, her handler det om din spirituelle udvikling og klarhed, der vil motivere dig til at åbne endnu mere op, og blive bevidst om hvor stærk en kraft du i virkeligheden besidder.   

Så fyld dig selv helt op med POWER-krystalenergien i Divine Illumanitation!

Sådan bruger du Staven:

Når du modtager staven skal du vaske den, og skylle efter med koldt vand. Vær meget forsigtig, da glasset er super tyndt. Vask kun den nederste del af staven, så proppen ikke bliver våd. Proppen skal altid holdes tør.

Brug et vandglas der passer i højden med staven, så den står stabilt. 

Fyld dit glas op med vand, så det passer til krystallerne i staven. Lad glasset hvile i 5-10 minutter, før du drikker af det.

Når der kun er ca. 2 cm vand tilbage i glasset, fylder du op med vand igen – så er det klar til brug.

Chakra: ALLE! Især Kronechakraet.

 

ADVARSEL: 

Pas rigtig godt på din stav – den er lavet af tynd glas og der derfor ret skrøbelig. Behandl den forsigtigt. Derfor er staven heller ikke egent til børn, vaskemaskine eller som en rørepind. Opbevar altid.